4 kecske megvásárlásával kezdték az állattenyésztést, mára 40 kecskét fejnek naponta kétszer, hogy a tejükből friss, valamint különböző érlelésű és ízesítésű sajtokat készítsenek. Az Apis-Farmon készítettük videónkat.
Alpesi kecskék a Pilisben: sajtot készít a Hertlik család
Előző
A keleti piacokon drágul a kukorica és a búza isKövetkező
A ketrec nélküli baromfitartás növeli a tetűfertőzést?Kapcsolódó hírek
- 
            
            
A klímatűrő csicseriborsó pont alföldi vetésforgókba való
A csicseriborsó klímaálló kapaszkodó a magyar mezőgazdaság számára: kevesebb vízzel is stabil hozamot ad.
 - 
            
            
Ha jön a tavasz, ott folytatják, ahol ősszel abbahagyták
Ukrajna még mindig a nemzetközi mezőgazdasági piac egyik fő szereplője, meddig maradhat ez így?
 - 
            
            
RSZKF: a pordányi vírus nem köthető korábbi fertőzésekhez!
Újabb ragadós száj- és körömfájás eset, most Rábapordányban: az állomány leölése folyamatban, korlátozások jönnek.
 - 
            
            
A mezőgazdaság pénzügyi tematikája is téma volt
Széles spektrum a gépészettől a pénzügyi tematikáig – egy kis ízelítő az agráriumból.
 - 
            
            
Ipari paradicsom – nemzetközi kitekintő
Nem igazán kedvezett a paradicsomnak az idei időjárás, de a szélsőségek kiegyenlítették a termelési körülményeket.
 
                