4 kecske megvásárlásával kezdték az állattenyésztést, mára 40 kecskét fejnek naponta kétszer, hogy a tejükből friss, valamint különböző érlelésű és ízesítésű sajtokat készítsenek. Az Apis-Farmon készítettük videónkat.
Alpesi kecskék a Pilisben: sajtot készít a Hertlik család
Előző
A keleti piacokon drágul a kukorica és a búza isKövetkező
A ketrec nélküli baromfitartás növeli a tetűfertőzést?Kapcsolódó hírek
-
Agrárkockázatok enyhítése magasfokon
Magyarországon a mezőgazdasági termelésben érdekelt gazdaságok meglehetősen különböző módon gondolkodnak az időjárási kockázatok hatásainak enyhítéséről, illetve annak szükségességéről
-
Élelmiszeripari fórumot rendez a NAK január 22-én
Tisztelettel meghívjuk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Szakterülete által szervezett „Élelmiszeripari fórumra”.
-
A sikeres növényvédelem technikai lehetőségei
A sikeres növényvédelemhez számos műszaki megoldás és gép közül választhatnak a gazdák.
-
Egyre több a hamis őstermelő, de nem több a szermaradvány
A mezőgazdasági kisebb, de fontos szegmense a helyi piacokra szállító őstermelői szféra – biztonságos, szabályos?
-
Új mérce a professzionális traktorok területén
Az intelligens, precíziós gazdálkodási megoldásokkal karöltve garantált a csúcsteljesítmény a mezőgazdaságban.