4 kecske megvásárlásával kezdték az állattenyésztést, mára 40 kecskét fejnek naponta kétszer, hogy a tejükből friss, valamint különböző érlelésű és ízesítésű sajtokat készítsenek. Az Apis-Farmon készítettük videónkat.
Alpesi kecskék a Pilisben: sajtot készít a Hertlik család
Előző
A keleti piacokon drágul a kukorica és a búza isKövetkező
A ketrec nélküli baromfitartás növeli a tetűfertőzést?Kapcsolódó hírek
-
Talajélet Konferencia és Szakkiállítás az egészséges talajért
Hogyan tehetünk a talajainkért többet, akár már ma? Új utak a regeneratív gazdálkodásban a 8. Talajélet Konferencián.
-
Napi átlagban 3,3 milliárdot utalnak itthon a gazdaságoknak
Tovább él az aránytalanság a támogatásokban: a pénz zömét a szántóföldi gazdaságok kapják, a kertészetek alig valamit.
-
A terméseredményekben jelentős visszaesés következett be
Az őszi búza termésátlaga negyedével kevesebb, mint tavaly, de országosan lényeges eltérések tapasztalhatók.
-
Négy húsüzletben több mint egy tonna terméket foglalt le a NÉBIH
Egyszerre négy – azonos érdekeltségi körbe tartozó – hentesüzletben tartott ellenőrzést múlt héten a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Kiemelt Ügyek Igazgatósága.
-
Azonnali hatállyal bezárták
Légy a húson, udvari pácolás, lejárt szavatosságú alapanyagok…