4 kecske megvásárlásával kezdték az állattenyésztést, mára 40 kecskét fejnek naponta kétszer, hogy a tejükből friss, valamint különböző érlelésű és ízesítésű sajtokat készítsenek. Az Apis-Farmon készítettük videónkat.
Alpesi kecskék a Pilisben: sajtot készít a Hertlik család
Előző
A keleti piacokon drágul a kukorica és a búza isKövetkező
A ketrec nélküli baromfitartás növeli a tetűfertőzést?Kapcsolódó hírek
-
Okos szenzorok az ökológiai gazdálkodás fejlődéséért
Találjuk meg a legjobb eszközöket a mezőgazdasági termelékenység fenntartható növeléséhez
-
IKR vevőtalálkozók országszerte
A kitartó partnereinek, az 5,3 milliárd forintos készfizető kezességnek és a szlovákiai Duslo műtrágyagyár tulajdonosának.
-
A marha a hodályban
Téli szállásukra hajtották a legelő állatokat, de az agrárium nem pihen, jön az ellési időszak
-
Ismét Digitális Agrártájoló a Széchenyi István Egyetemen
A Smart Farm, a digitalizáció, a precízió, a kütyük térhódítása a gazdászoknak is hívószó. Az óvári diákoknak ez most helybe jött.
-
Egy friss diplomás agrármérnök lehetőségei – AGRO UNI
Kulcskérdés, hogy hogyan és mennyire tudjuk vonzóvá tennia mezőgazdasági és az élelmiszeripari pályát.