fbpx

Az úr a határban is úr

Írta: - 2017 november 15.

Az Ön éve hogyan sikerült? Szerencsére, mi sok gazdáról hallottunk, akiknek a vártnál jobban, és az év végéhez közeledve elmondhatják, van még tőkéjük, amit okosan szeretnének befektetni. Persze nem mindegy, hogy mire fordítja az ember a nyereségét, amelyért egész évben hajtott. A legjobb olyasmire, ami nemcsak hasznos, de örömet is szerez – megérdemeljük a jutalmat egy sikeres szezon után. Kiváló választás lehet a Volkswagen Amarok, amellyel egyrészt élmény a munka, másrészt tökéletes társ a szabadidő színvonalas, igényes eltöltésében.

100% férfiasság, 100% erő

A prémium kategóriájú Volkswagen Amarokhoz foghatót nem igazán talál a versenytársak között. Ennek az autónak nemcsak a birtokán látja nagy hasznát, de vadászni, horgászni, lószállító utánfutót vontatni, vagy akár a városba beugrani is szívesen fog vele. Férfias, kőkemény dizájnja egyedi karakterrel és sportos eleganciával ruházza fel. Az Amarok képességei pedig maximálisan igazolják a külső keltette elvárásokat, sőt néhány szempontból túl is szárnyalják azt. V6-os 3.0 literes motorjával terepen sem ismer kompromisszumot, míg aszfalton szinte szárnyal – a tökéletes úttartásról eközben a 4MOTION összkerékhajtás gondoskodik.

100% off-road, 100% praktikum

A 4MOTION rendszer képességeit off-road üzemmódban, terepen is kihasználhatja, ilyen körülmények közt nagy előnyt jelent még a páratlan karosszéria-stabilitás, valamint az emelt hasmagasság, illetve az off-road ABS-rendszer. Az Amarokkal nyugodtan választhatja mindig a legrövidebb, de legrázósabb útvonalat, hiszen akár 100%-os emelkedőn, 50 fokos dőlésszögű úton, 1000 kg rakománnyal a platón is biztosan célba ér. Apropó, plató: a kategória legszélesebb rakodófelületét az Amarok kínálja, keresztben elfér rajta az Euro raklap a kerékdobok között. A vontatmány-stabilizátor vezetőasszisztens-rendszer az utánfutó kitörését, szitálását is megelőzi.

100% komfort, 100% csúcstechnika

Az Amarok vezetőfülkéjének komfortja egészen elképesztő, a felsőkategóriás személyautóknál megszokott Volkswagen minőséget kapjuk. Lehet, hogy kint kilincsig felcsap a sár, de bent ülve ebből mit sem érzékelünk, azon túl, hogy milyen kiváló szórakozásban van részünk. Az élményt fokozza a csúcsminőségű hangrendszer és a fedélzeti számítógép, amellyel gyerekjáték a navigáció és az internetes kommunikáció. Az óriási motorteljesítmény persze mit sem érne biztonság nélkül, de ezen a téren sem lehet panasz az Amarokra, hiszen 17”-os tárcsafékeivel és számos vezetőasszisztens-rendszerével minden veszélyre felkészült, amely az úton vagy a terepen várja.

100% profit

A Volkswagen Amarok haszonjárműnek számít, így az ára áfa-tartalma eleve nem terheli a vállalkozásokat, a maradék összeg pedig leírható költségként jelentkezik – miközben az élmény, amelyet nyújt, megfizethetetlen… Kiváló választás mindenkinek, aki több célra is ideális, prémium kategóriájú, bámulatos terepképességű, stílusos pick-upot keres.

Próbálja ki személyesen is tesztvezetésen!