fbpx

Baki Agrocentrum – Szántóföldi növénytermesztő kategória

Írta: Sándor Ildikó - 2020 június 26.

Minőséget a Vevőinknek – családi vállalkozásban több generáció együttműködésében!

 

A Zala megyei Bakon a környék minden gazdája megfordult már, sőt országszerte ismerhetik a nevét a kis településnek. 1994-ben még Balogh Rudolf sem gondolta volna, hogy az akkor alakult gazdaboltja nemcsak a családjának, de a hazai mezőgazdasági termelésnek is meghatározó szereplője lesz, amelyet ma már a második generáció irányít. Termelési üzletáguk 2 650 hektáros területen gazdálkodik. A vállalkozásnak 2 szárítóüzeme és 30 ezer tonna tárolókapacitása van, vetőmagüzemük pedig évi közel 1500 to kalászos vetőmagot állít elő.

Példamutató termésátlagokkal rendelkeznek, melyet nagymértékben segít a precíziós gazdálkodás iránti elkötelezettségük – mondta Balogh Ádám, ügyvezető. A mindennapos döntéshozatalban a cégvezetést egy agronómiai vállalatirányítási rendszer is támogatja, amelynek segítségével tudatosan és hatékonyan szervezik a munkát.

A munkavállalók modern gépekkel, innovatív szellemben, a szakma iránt elhívatott vezetőkkel dolgoznak, akik elkötelezettek a csapat folyamatos képzésében, oktatásában. A cégcsoport saját területein hosszú évek óta fajtakísérleteket is tart, amely megalapozza a régióban jól teljesítő fajták kiválasztását. A minőségi és piacképes termények illetve a jó minőségű vetőmagok fenntartható előállításban hisznek, és ezért dolgoznak minden nap!