fbpx

CAD-Server

Írta: Szerkesztőség - 2011 szeptember 19.

A CAD-Server Kft az áramfejlesztők telepítésének tervezését, telepítését, üzembe helyezését és garanciális és garancia utáni karbantartását, javítását végzi.

Főállású villamosmérnök kollégánk tervezi az áramfejlesztő erősáramú és gyengeáramú illesztését az adott létesítményhez.

Szaktudásunk és a szállított rendszer rugalmassága révén ez esetben sem csak „gyári sémákban” tudunk gondolkozni, hanem a felhasználói igényeknek legmegfelelőbb rendszert hozzuk létre.

Tevékenységünk nem fejeződik be a dízel aggregátok telepítésével és üzembe helyezésével.

Főállású szerviz-technikusaink országos lefedettséggel látják el a gépek garanciális valamint garancia utáni javítását és karbantartását.

Munkánkat jól felszerelt szervizautók és jelentős pótalkatrész készlet segíti.

Jelenleg több mint 150 db áramfejlesztő átalánydíjas karbantartását látjuk el a Megrendelők igényeihez szabott éves kiszállással (2-24 kiszállás/év) karbantartások esetén és megjelenési idővel (2-24 óra) az esetleges hibák mielőbbi elhárításához.

Szervizünk a 0-24 óráig áll Megrendelőink rendelkezésére.

Az általunk telepített gépek esetében a gépház kialakításánál az egyedileg tervezett zajcsillapítás és kipufogó rendszer lehetővé teszi az épület és a környezet lehetőségeihez való maximális alkalmazkodást.

Az áramfejlesztők zajcsillapítását saját fejlesztésű és gyártású beltéri zajcsillapító burkolattal, illetve az egyedileg méretezett és gyártott beszívó- és kifúvó levegőrendszeri kulisszás vagy labirint elemekkel valósítjuk meg.