fbpx

Elindult a RURIS kerti kisgépek forgalmazása Magyarországon!

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 január 23.

Már a lakosság is vásárolhat a varingshop.hu weboldalon

A több mint 10 éves múltú, saját márkáiról is híres magyar kertészetieszköz-forgalmazó VARING Kft. idén több újdonsággal is bővítette portfólióját és szolgáltatásainak körét. Ennek kapcsán Tallárom Attilával, a cég tulajdonos- ügyvezetőjével beszélgettünk.

RURIS

Több nagyobb változás is történt a kft. életében 2018-ban. Megosztaná az olvasókkal ezeket?

– Az idei év egyik nagy lépése volt részünkről, hogy egy új épületbe költöztünk itt, Sárospatakon, ahol nyitottunk egy kiskereskedelmi üzletet is, mivel a helyi lakosság részéről nagy volt az igény arra, hogy ne csak nagykereskedőként üzemeljünk. Kialakítottunk egy 200 nm-es lakossági üzlethelyiséget, amelyben egy komplett bemutatóterem is elfért. Ezzel egyidejűleg megcsináltunk a kiskereskedelmi webáruházunkat is, így már a lakosság is rendelhet a varingshop.hu-n.

Úgy tudjuk, kínálatbővítés is történt az idén. Mit lehet tudni a RURIS márkáról?

– Romániában is szép sikerekkel büszkélkedhet nagykereskedésünk, ahol is összetalálkoztunk a RURIS céggel. A 25 éves RURIS márka ma egy nagyon fontos szereplő a motoros kerti kisgépek piacán, ráadásul teljes megoldásokat kínál lakossági, profi és félprofi szegmensben, minden szezonra, kertészeti és erdészeti tevékenységre egyaránt.

RURIS

Ez év elején kezdtük el a RURIS márka magyarországi forgalmazását, amelynek mi vagyunk a kizárólagos importőrei. A márka palettája több mint 120 munkagépből áll, többek között Európában az egyik legnagyobb rotációskapa-kínálattal rendelkezik, amelyből 4-10 LE közötti teljesítményű gépeket tudunk kínálni. Emellett motoros permetezőket, szivattyúkat, generátorokat is gyártanak, illetve széles kínálattal rendelkezik a cég házi malmokból, morzsolókból. Motorosfűkasza-programja szintén jelentős, miközben fűnyírókínálata is folyamatosan bővül; ez utóbbi termékkör 2019-ben nagyon széles palettával jelenik meg a magyar piacon.

Akkor a RURIS is igyekszik minél több vásárlói igénynek megfelelni?

– Igen! A cég folyamatosan kap kéréseket a gazdáktól, akik még célirányosabb eszközökkel szeretnének dolgozni. E megkeresések alapján a RURIS bevezette portfóliójába a DAC munkagépeket, ezáltal próbálnak megfelelni a széleskörű piaci elvárásoknak.

Milyen újdonsággal bővítette a gyártó idén a termékkörét?

– Fontos újdonságot jelentett a fejőgépek piaci bevezetése, jelenleg 8 különféle méretű fejőgépet ajánl újdonságként a RURIS, így a VARING Kft. most már a fejőgépek piacán is szeretne jelen lenni.

Honnan tájékozódhatnak az érdeklődők a termékeikről?

– A www.ruris.hu információs weboldalon, ahol az összes termék, szervizlista és a kereskedők is elérhetők. Ez az információs oldal navigál tovább a kft oldalára. Ha valaki nagykereskedőként szeretne rendelni, akkor az információs felület értelemszerűen a varing.eu nagyker-oldalunkra mutat rá, ha pedig lakossági megkeresés történik, akkor a varingshop.hu kertészeti webáruházunkba navigál. Természetesen a márkakereskedésekben, viszonteladóinknál is szeretettel várunk mindenkit, ahol az érdeklődők személyesen is megtekinthetik a kínálatot.

Hol található szerviz?

– Általában a kereskedők településein szervizpartnereink is elérhetőek, célunk az, hogy 2019 év végére az országot teljes egészében lefedő szervizhálózattal és értékesítési pontokkal, szakkereskedőkkel rendelkezzünk.

A RURIS-termékek megtekinthetők:

AGROmashEXPO
Magyar kert 2019
17-es pavilon 1G standján
Telefon: +36 30 781 92 94