FeHoVa - 24. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás 2017. február 9-12.

Borítókép

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Jöjjön el barátaival, kollégáival, családtagjaival, és töltsön el egy napot a fegyverek, horgászat és vadászat jegyében!

Nézze végig kiállítóink ajánlatait, hiszen számos újdonsággal, érdekességgel, hasznos kiegészítőkkel és vásárfiának valóval várják az érdeklődőket!

A széles kiállítói kínálat és a hagyományos programok mellett, természetesen újdonságok is szerepelnek a FeHoVa palettáján:

Trófeakiállítások:

  • „Jégvilág” - Magyar vadászok sarkvidéki trófeái, élethű diorámával
  • „Híres felfedezők jeles trófeái” – 26 magyar felfedező és világutazó legszebb vagy legkülönlegesebb trófeáinak tárlata fotókkal és életrajzokkal kiegészítve
  • „Az őz világa” trófea bemutató – szakmai bemutató az őzek biológiai és vadgazdasági jellemzőiről
  • Emlékkiállítás I. Ferenc Józsefről, mint vadászról – Fotók, valamint eredeti relikviák és trófeák bemutatása
  • Emlékezés Gróf Széchenyi Zsigmondra, halálának 50. évfordulóján
  • Díszvendég: Szlovákia – szomszédunk bemutatja vadász- és kiránduló területeit, díjnyertes trófeáit, büszkeségeit, vendégcsalogató ajánlatait
  • OMÉK konyhája – napi két alkalommal főzőbemutató
  • Idén először állít ki a FeHoVa-n a Holland&Holland! A közel 200 éve világszinten elismert cég bemutatja remekműveit, de a fegyvereken kívül számos más termékkel és szolgáltatással is várja a látogatókat.

2017-ben a horgász cégek egy még nagyobb és modernebb pavilonban mutatják be portékáikat, kínálatukat.

A hagyományos programok mellett számba vesszük az idei hazai és nemzetközi horgászversenyek eredményeit, meghívjuk a magyar horgász válogatottak tagjait, és elemezzük a sikeres megmérettetések műhelytitkait.

Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján!

A vadásztársaságok, erdészetek és horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Bővebb információ: www.fehova.hu

Tartalom közti banner a cikk végére
yes