fbpx

HARDI Single Nozzle Control

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 március 25.

– Az új független fúvókaszabályozás

A HARDI új rendszere, melyet a dán cég mérnökei, az AG Leader-rel és a holland Homburg céggel fejlesztett ki. Ezzel a szenzációs új rendszerrel már a HARDI COMMANDER és ALPHA permetezőgépekhez is elérhető a fúvókánkénti szabályozás. Hogy hogyan, ismerjük is meg ezt a kiváló rendszert.

 

Hardi

 

A HARDI felfigyelt a precíziós gazdálkodók és a mai időjárás viszontagságai által jelentkező körülményekre. Melyek olyan feltételeket szabnak, aminek megfelelni nem könnyű, de egy olyan gépgyártónak, aki már 1957 óta ezzel foglalkozik nem is lehetetlen.

 

Hardi

 

Így ez a forradalmian új, mégis már több éven át világszinten letesztelt, és szintén több éven át fejlesztett rendszer igazán stabil működést és kimagasló eredményeket kínál, hasonlóan, mint a HARDI AutoNozzleControl rendszere. Mely légzsákkal kombinálva a permetező piac legprecízebb és legjobb eredményei érhetőek el.

 

Hardi

 

Ugyanakkor mégis, mi is az a SingleNozzleControl?

A SingleNozzleControl (Fúvókánkénti szabályozó rendszer, röv.: SNC) különállóan képes működtetni minden egyes fúvókát, annak függvényében, hogy melyikre van szükségünk munka közben. Ez a rendszer, ugyanakkor csak a HARDI HC8600 és HC9600-as kezelővel rendelkező COMMANDER és ALPHA permetezőkkel működtethető. További feltétele még a PrimeFlow rendszer megléte is. Jelen eszközökkel rendelkező nem csak új permetezőgépre, de már jelenleg működőre is felszerelhető.

 

Hardi

 

Mi a PrimeFlow rendszer és mik az előnyei?

A PrimeFlow egy nyomás alatt működő rendszer, amelynek feladata, hogy keringtesse a folyadékot egészen a fúvókákig, mielőtt a tényleges permetezés megkezdődne. Ez megakadályozza a leülepedést, és lehetővé teszi a szórókeret csöveinek átöblítését is anélkül, hogy a folyadékot ki kellene permetezni a talajra.

 

Hardi

 

A keretszakaszonként felszerelt fúvókák száma szabadon konfigurálható annak érdekében, hogy illeszkedjen a gyakorlati követelményekhez. A vezérlőelemek a fúvókáknál vannak, és ez az öblítőtartályban lévő víz felhasználásának hatékonysága szempontjából ideális, mikor a gépet a szántóföldön kell tisztítani.

 

Hardi

 

Miért érdemes minél hamarabb felfejlesztenie HARDI COMMANDER vagy ALPHA permetezőjét az SNC-vel?

Hiszen Ön is láthatja, hogy ezzel a rendszerrel akár 10% vegyszermegtakarítás és a már lepermetezett területek újra permetezése is megelőzhető. Légzsákos rendszerrel pedig akár erős szélben is takarékosan permetezhet, mint azelőtt ég soha. Érjen el Ön is kimagasló minőséget és pontosságot permetezése során. Válassza a legjobbat mind magának mind a permetezőjének.

 

Az SNC rendszer látványos működése a következő videón megtekinthető:

Takarítson meg most Ön is a HARDI SNC rendszerével, ezért ne habozzon keresse fel hivatalos HARDI forgalmazóinkat személyre szóló ajánlataiért!

 

AGROÁZIS

DORKER

További információk

Hardi

 

További Hardi-megoldások precízió