fbpx

Ismét Business Superbrands díjat nyert a takarmánygyártó

Írta: Sándor Ildikó - 2020 május 27.

Idén tizenharmadik alkalommal ült össze a szakemberekből álló bizottság, amely az Agrofeed márkát érdemesnek találta a Business Superbrands 2020 védjegy viselésére.

A Superbrands program célja a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák díjazása és megismertetése a társadalommal. A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. A kitüntetést az üzleti szektor (B2B) legkiválóbb márkái kapják, azaz olyan magyarországi cégek, illetve márkák, amelyek elsősorban nem a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

„Az Agrofeed Kft. a hazai takarmányipar egyik jelentős premix- és takarmánykiegészítő-gyártója, 19. éve megbízható partnere és ismert, elfogadott premixbeszállítója a hazai állattenyésztő integrációknak, nagy- és közepes állattartó cégeknek, telepeknek. Piaci sikereiket a jó minőségű alapanyagok, a minőségbiztosított gyártás mellett kiemelkedő szakmai szerviztevékenységünknek is köszönhetik” – tudtuk meg Csitkovics Tibortól, az Agrofeed Kft. ügyvezető igazgatójától.