fbpx

Ismét együtt az agrárszakma színe-java

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 18.

A két kiállítás egyidejűségével olyan rendezvényt kínálunk a látogatóknak, melyen gyakorlatilag a teljes hazai palettát áttekinthetik. Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be.

Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

 

 

 

 

Az AGROmashEXPO keretein belül a hazai gépgyártók (MEGOSZ) tagjai ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a hazai gépgyártás újdonságait.

A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java, köztük a nagy, piacvezető cégekkel.

 

 

 

 

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ideális helyszínt biztosít a szakkiállításnak: minőségi környezetben, kizárólag fedett területen.

Az időjárási viszonyoktól zavartalan körülmények között várja a kiállítókat és látogatókat a nemzetközileg is elismert szakmai rendezvényre, az AGROmashEXPO-ra és társkiállítására az AgrárgépShow-ra.

Az esemény rangját többek között annak is köszönheti, hogy itt jelenik meg a legtöbb hazai cég, itt mutatkozik be Magyarországon a legtöbb külföldi kiállító.

Komoly szakmai támogatást tudhat maga mögött mind a Vidékfejlesztési Minisztérium, mind a szakmai szervezetek részéről.

A szakmai partnerek közreműködésével már formálódik a kísérő program.

 

 

 

Társkiállításként 2014-ben is csatlakozik az AGROmashEXPO, AgrárgépShow mellé a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei) valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítás.

A három szakterület együttes bemutatkozása a látogatók számára is kiemelkedő lehetőség, hogy egy időben, egy helyen tájékozódjanak az aktualitásokról, trendekről, újdonságokról.

 

Bővebb információ: www.agromashexpo.hu, www.agrargepshow.hu