Kalászos és repce fajta + tápanyag-reakciós kísérletek a Sileno Bemutató Farmokon
2018-as
a Sileno® Bemutató Farmokon”

A rendezvények helyszínei és időpontjai:








Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA rendezvények helyszínei és időpontjai:
Előző
Innovációk a nagyvilágbólKövetkező
A Gépközvetítő Kft. heti ajánlata!Magyarországon a lakosság száma évről évre jelentős ütemben csökken, ugyanakkor a legutóbbi gazdasági válság elmúltával mind fokozottabban jelentkezik a munkát végzők iránti igény.
A Gabonakutató már évtizedek óta különböző kísérletekben teszteli az új és a már köztermesztésben levő őszi búza fajtáit.
2009-ben a szemes kukorica (MgSzH decemberi adatai alapján) betakarított területe 1.149.820 ha volt. Az országos termésátlag 6.440 kg/ha, ami közepes terméseredménynek számít.
„…a bor nem más, mint a természet és az ember örök párbeszéde”
Míg az olajos növények és ezen belül a napraforgó jövedelmező termeszthetőségét illetően a gazdálkodók véleménye szinte egybehangzóan pozitív, addig a kukoricával kapcsolatban nem mindig ilyen egységes a szakmai körök véleménye.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.