fbpx

A Gépközvetítő Kft. heti ajánlata!

Írta: Szerkesztőség - 2018 június 01.

A Gépközvetítő Kft. küldetése, hogy a magyar mezőgazdasági termelők az európai uniós tagságunk előnyeit kihasználva, az igényeiknek a leginkább megfelelő John Deere traktorokat és egyéb eszközöket jelentős árelőnnyel vásárolhassák meg, ráadásul akár “ÁFA MENTESEN”. Mindezt Ügyfélközpontú kiszolgálásunkkal, maximálisan Ügyfeleink igényeihez igazodva igyekszünk megvalósítani. Cégünk elsősorban John Deere mezőgazdasági traktorok és egyéb mezőgazdasági eszközök beszerzésével foglalkozik, megbízásos formában, széleskörű külföldi kapcsolatrendszerén keresztül. Beszállítóink árajánlatai közül a legkedvezőbbet választjuk ki Önnek, így biztosítva a legnagyobb pénzügyi megtakarítást. Önnek nem szükséges a készleten lévő gépek felszereltségével kompromisszumot kötnie, állíttassa össze leendő John Deere gépét az Ön egyedi igényei szerint! Így traktorja teljes mértékben azzal a felszereltséggel érkezik, amit valóban használni szeretne, és semmi olyan “felesleges”, a gép vételárát növelő extrát nem fog tartalmazni, amire valójában nincs is szüksége. Igyekszünk felmérni Ügyfeleink igényeit, majd ezt követően a számukra leginkább megfelelő gépet ajánlani.  Bemutatjuk az egyes géptípusok előnyeit, hátrányait a lehető legteljesebb módon, hogy Ön végül meghozhassa a legjobb döntést, és hosszú távon elégedett lehessen megvásárolt gépével. Éljen az egyedi konfigurálás előnyeivel!

AKTUÁLIS AKCIÓS KÍNÁLATUNKBÓL:

John Deere 6175M ÚJ, AKCIÓS ÁRON, akár ÁFA mentesen is ELADÓ!

Specifikáció:

Évjárat: 2017

Üzemóra: 0

Motor: 6,8 literes, 6 hengeres John Deere motor

Teljesítmény : 175 LE  

Műszaki tartalom:

Váltó:

20/20 AutoQuad Plus EcoShift

Hátsó, mellső tengely:

MFWD TLS rugózott mellső híd

Kerekezés, sárvédő:

Első kerék: 600/65R28

Hátsó kerék: 650/75R38

Hidraulika és TLT:

TLT: 540/540E/1000 U/min  

114 l/min hidraulika szivattyú, 45 ccm,  

3 pár SCV

Fülke:

Légkondicionált Panoráma fülke kabinrugózással

Légrugós Grammer ülés+Utas ülés

Premium rádió csomag

Világítás, Elektromosság:

Világítási csomag III. – PRÉMIUM: Alapvilágítás +6 db munkalámpa elől, +4 db munkalámpa

hátul

Vonószerkezet:

4 pozíciós automatazárású pótkocsi vonófej

Erősített alsó vonórúd

Tartozékok:

Légfék (1+2 körös)

110 kg-os mellső súlytartó

18 db gyári JD 50kg/db mellső táskasúly, összesen 900 kg

A pontos felszereltségért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

AKCIÓS ÁR: 105.500.- EUR helyett 95.450.- EUR!

Kedvező finanszírozási lehetőségek (hitel/lízing), akár 10% önerőtől, 9 pénzintézet kínálatából az Ön számára legkedvezőbb megoldást kiválasztva.

Akár ÁFA MENTESEN is (amennyiben Ön- vagy cége ÁFA alany, az ÁFÁ-t átmenetileg sem kell megfinanszíroznia, visszaigényelnie)!      

Amennyiben a fenti gép nem felel meg 100%-ban elvárásainak, kérje kedvező ajánlatunkat bármilyen típusú, egyedileg az Ön igényei szerint összeállított új John Deere traktorra!

A kép tájékoztató jellegű.

http://www.gepkozvetito.hu/gep/john-deere-6175m-3/