fbpx

Manager 4 all – Új AmaTron 4 az Amazone-tól

Írta: Szerkesztőség - 2018 június 01.

Az Amazone újdonságként az új AmaTron 4-gyel egy teljesen saját fejlesztésű, tablet stílusú ISOBUS terminált vezet be. Az AmaTron negyedik generációja maximális kezelési kényelmet nyújt, és nem hagy maga után kívánnivalót. A 8 hüvelykes nagy multitouch színes képernyőnek köszönhetően a kényelmes munkavégzés az összetett gépekkel és gépkombinációkkal is magától értetődővé válik. A kis visszaverődésű kijelző egyszerű leolvasást és egyszerű kezelést tesz lehetővé. A kezelés mind a 12 gombbal, mind az érintőképernyő gombjaival lehetséges. Ezen kívül a terminál felső szélén 3 közvetlen választógomb van, amelyekkel váltani lehet a gép-, a GPS- és a fő nézet között.Az ujjal legyintve is intuitív módon lehet navigálni a világosan és egyszerűen felépített kezelőmenüben. A képernyő felső szélén egy szabadon konfigurálható állapotsor mutatja mindig a kiválasztott paramétereket és információkat a használt menütől vagy almenütől függetlenül. A gyorsindító menünek köszönhetően ezen kívül a legfontosabb beállítások villámgyorsan megváltoztathatók és a feladat adatai importálhatók, ill. exportálhatók. A praktikus MiniView nézet segít emellett, hogy a gép legfontosabb beállításai mindig szem előtt legyenek, amikor csak kell. Ahhoz, hogy a 8 hüvelykes nagy multitouch színes képernyő teljes mértékben a teljes kijelzőfelület megjelenítésére használható legyen, az érintőképernyő gombjai automatikusan megjelennek, ill. eltűnnek. Amint kezével közelít a kezelőfelülethez, ez az AmaTron 4 elején lévő közelítés-érzékelő felismeri és a 12 gombot megjeleníti. Az AmaTron 4-ben lévő fényérzékelő a fényviszonyoktól függően automatikusan átvált a nappali és éjszakai mód között, és a kijelző fényerejét folyamatosan a környezeti feltételekhez igazítja. 

Ahhoz, hogy minden igényeknek eleget tehessen, az AMAZONE különböző díjköteles szoftverlicenceket kínál az AmaTron 4-hez. A GPS-Switch basic, ill. GPS-Switch pro automatikus forduló- és szakaszolókapcsolás, a GPS-Maps&Doc dokumentáció- és feladatkezelés, a GPS-Track párhuzamos nyomkövető rendszer és a kamera használatához szükséges AmaCam már előre telepítve van, így nincs szükség további szoftverre. 50 órán keresztül az alkalmazások először ingyenesen kipróbálhatók. Csak utána kell eldönteni, hogy a tartós engedélyezés szükséges-e. Különösen a GPS-Maps&Doc dokumentáció- és feladatkezelésen végeztünk döntő továbbfejlesztést, amely támogatja a gyakorlathoz igazodó munkavégzést, amellyel a feladatok gyorsan és hatékonyan végezhetők. Az új AmaCam licenc a mindennapi munkavégzés során jelent intelligens tehermentesítést, többek között az automatikus hátramenet-felismerésnek köszönhetően. Amint a traktor és a gép hátramenetben mozog, az opcionális tolatókamera képe is automatikusan megjelenik a kijelzőn.


Kép: AmaTron_4_Startscreen: Az új AmaTron 4 ISOBUS terminál


Kép: AmaTron 4 Hardware: Az AmaTron 4-gyel és 8 hüvelykes nagy multitouch színes képernyőjével az AMAZONE olyan ISOBUS terminált fejlesztett, amellyel a kényelmes munkavégzés menet közben magától értetődőnek hat.


Kép: AmaTron 4 Wischen: Egyszerű és gyors, tablet-stílusú navigáció. Az ujjal legyintve intuitív módon lehet navigálni a világosan és egyszerűen felépített kezelőmenüben.


Kép: AmaTron 4 App-Karussell: A különböző alkalmazások közötti váltást az App-Karussell segítségével nagyon kényelmessé tettük. A fő kezelőoldalak között egész egyszerűen a legyintő funkcióval lehet váltani.


Kép: AmaTron 4 AmaCam: Az AmaCam licenc használata esetén az opcionálisan felszerelt tolatókamera hátramenetben automatikusan bekapcsolódik. A fáradságos átváltás elmarad.

További infó:
Kovács Tamás ügyvezető
Tel. 30 331 5631
Email: [email protected]
Amazonen-Werke Kft.
H-4032 Debrecen
Balmazújvárosi út 10.