fbpx

Készüljön a tavaszi munkákra a Lakkos Kft-vel!

Írta: - 2018 március 09.

Még nem vette meg cambridge hengerét, kukorica vetőgépét vagy permetezőjét? Ne habozzon tovább, kérjen ajánlatot tőlünk!

Örömmel ajánljuk figyelmébe Matermacc MS8130 típusú kukorica vetőgépünket, melyet hihetetlen kedvezménnyel vásárolhat meg dupla tárcsás kivitelben, 850 literes műtrágya tartállyal, dupla tárcsás műtrágya kijuttatással, vetésellenőrző monitorral, BEE deflektorral, mikrogranulátumszóróval, 2 colos V alakú tömörítő kerekekkel, kukorica és napraforgó vetőtárcsa szettel, valamint 50 literes magtartállyal.

De ajánljuk figyelmébe cambridge henger választékunkat is, ahol 4,5 métertől egészen 6,3 méterig prisma gyűrűket is tudunk kínálni, de hagyományos, gömbölyű csipkés gyűrűkkel (50 vagy 53 cm-es átmérővel) 4,-5 métertől akár 10 méteres munkaszélességgel is állunk rendelkezésére!

Ha permetezés, akkor Solano Horizonte. Az elérhető árakon kínált prémium kategóriás spanyol permetezők vontatott és függesztett kivitelben is elérhetők, hihetetlenül olcsón a minőségükhöz képest. Gyors szállítási határidőkkel dolgozunk, és minden permetezőt az önök igényeire szabunk. GPS szakaszolás, LED világítás, sebességarányos kijuttatás, vagy sima szakaszolás, rendkívül kedvező áron? Keressen minket és minden kérdésére örömmel válaszolunk!

Végezetül, de nem utoljára, ne feledkezzünk meg a traktorokról sem. Akár pályázat, akár nem, adagolós, common rail vagy adblue rendszerrel nem rendelkező Hattat traktorjaink még önre várnak, de a készlet egyre fogy. 50-től 102 lóerőig, teljesen mechanikus vagy minimális elektronikával rendelkező felszereltséggel kicsi, kompakt és univerzális kivitelben egyaránt kapható.

Tekintse meg kínálatunkat még ma!

A részletekért pedig hívja országos értékesítői hálózatunkat:

Id. Tácej Zoltán

Nyugat – Magyarország  

+36 30 829 23 40

[email protected]

Tácej Zoltán

Közép – Magyarország 

+36 30 889 93 47

[email protected]

Sümegi Mihály

Dél – Magyarország

+36 30 829 27 97

[email protected]

Kézér Zsolt

Kelet – Magyarország

+36 30 645 82 93

[email protected]

Lakkos Kft.
http://www.lakkos.hu
Albertirsa, Szentmártoni út 60.
Kiskunhalas, Átlós utca 25.