fbpx

Láthatóan több siker: KWS kukorica vetőmag az Ön gazdaságának

Írta: - 2014 december 01.

Ezen bevezető írásakor (2014. július) úgy tűnik, hogy egy nagyon jó mezőgazdasági év elé nézünk, legalábbis a növénytermesztés szempontjából. Kiemelkedőnek ígérkező repce, átlagon felüli kalászos termés, valamint szép állományok országszerte a kukorica és napraforgó vonatkozásában. Köszönhetjük ezt nyilván sok tényezőnek: enyhe tél, időjárás, termesztés technológiai fegyelem és szakértelem, de nem utolsósorban a kiváló, megfelelően adaptált genetikai állományoknak is.

2015 tavaszára ezt a kiváló hátteret szeretnénk és fogjuk is továbbvinni, fejleszteni.

Kukorica kínálatunk 5 ÚJ hibriddel bővül a 290 FAO-tól a 420-as érésidőig szemes vonatkozásban és + 1 kiváló siló anyagunk jelenik meg.

Tekintse meg a KWS vetőmag ajánlatát!

Szemes újdonságaink (KWS 2482, KWS 2370, KAMPARIS, KONFITES) azt a rendkívül intenzív termésű és vízleadású genetikai vonalat viszik tovább, amit a KASSIUS termelőink már megismerhettek az elmúlt esztendőben.

Siló újdonságunk, a KONSENS új távlatokat nyit a minőségi takarmányozás, tejtermelés vonatkozásában.

Mint Ön is tudja, 2014-ben a KWS cég elindult a CL napraforgó forgalmazással (HYSUN 202 CL), amely 2015-re tovább bővül egy kombinált termékkel, ez pedig a HYSUN 231 HO lesz.

Fontos megemlíteni, hogy 2014-ben befejeződött a kozármislenyi napraforgó nemesítő állomás kiépítése egy rendkívül komoly beruházás eredményeként. Így Kollégáink kiemelkedő környezetben és műszaki színvonalon tudják folytatni eredményes munkájukat, mely egyben jelzi a KWS cég magyarországi piaccal szembeni elkötelezettségét és jövőképét.

Biztosak vagyunk benne, hogy 2015 a növekedés és fejlődés éve, amelynek legfontosabb alapköve Ön és Cégünk közt fennálló bizalom és szakmai színvonal!

Növekedjen velünk Ön is!

Pallós Mihály

ügyvezető