fbpx

Ismét nagyszabású agrár szakkiállítások várhatók januárban

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 01.
Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.
Az AGROmashEXPO keretein belül a hazai gépgyártók (MEGOSZ) tagjai ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a hazai gépgyártás újdonságait.
A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java, köztük a nagy, piacvezető cégekkel.
A kiállítások szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas előadások gondoskodnak arról, hogy ne csak a termékek, szolgáltatások, hanem a legaktuálisabb kérdésekre, problémákra adott válaszok is elérhetőek legyenek a látogatók számára.
Az agrárium legnagyobb hazai kiállításához jövőre is csatlakozik a MAGYAR KERT (parkok, kertek fenntartásának gépei, eszközei), valamint a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET (borászati technológia szakkiállítása).
A 2015-re ismételten kiírásra kerül a HAZAI és NEMZETKÖZI TERMÉKFEJLESZTÉSI DÍJ pályázata, melyre a kiállítók november végéig adhatják majd be pályázati anyagaikat. A szakemberekből álló zsűri január elején dönt a díjak odaítéléséről, melyeket jövőre is az ünnepélyes megnyitó keretében adnak majd át a nyertes cégeknek.
 

Bővebb információ a kiállításokról: www.agromashexpo.hu, www.agrargepshow.hu