fbpx

Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjban részesült a Phylazonit

Írta: - 2018 március 21.

Elkötelezettség a minőség iránt, egyenletesen jó szívvonal, példaértékű innováció – ezek voltak a fő jellemzői annak a termékkörnek, amelyet 2018. március 13-án Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjjal ismert el a Fölművelésügyi Minisztérium. A Phylazonit-termékeket forgalmazó Agrova Kft.-t illető elismerést a 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett kitüntetési ünnepségen adták át.

Az ünnepségen az ágazati miniszter állami és miniszteri kitüntetéseket adott át, köztük a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat (MAMD), amely célja azon hazai agrárgazdasági szervezetek országos szintű elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a magas szintű munkavégzésnek, az egyenletesen jó színvonalú termékek előállításának, illetve szolgáltatás nyújtásának. A Díj célja továbbá olyan modell kialakítása, bevezetése és hatékony működtetése a díjazott szervezetek által, amely példa értékű és segíti az agrárgazdaság többi szereplőjének folyamatos fejlődését.

– Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ezzel a rangos díjjal jutalmazták eddigi munkánkat. Szeretnénk köszönetet mondani az Földművelésügyi Minisztériumnak. Számunkra ez az elismerés is megerősíti azt, hogy jó irányba haladunk. A Phylazonit talajbaktérium-készítmények gyártása és forgalmazása nekünk nemcsak egy egyszerű munka, hanem egy csodálatos eszköz is arra, hogy óvjuk a környezetünket, hozzájáruljunk egy fenntartható mezőgazdasághoz, és hosszú távon megőrizzük, javítsuk a táplálék alapjául szolgáló termőföldek állapotát. Termékeink folyamatos fejlesztésével igyekszünk olyan értéket teremteni, amely a gyermekeink, unokáink számára is biztosíthatja az élhetőbb jövőt. Haladunk tovább ezen az úton, hiszen Szívügyünk a termőföld mondta Horváth Tibor, az Agrova Kft. régióvezetője.

Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj

Összeállította: Kalmár Nárcisz