fbpx

…már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere

Írta: Szerkesztőség - 2018 június 15.

Annak érdekében, hogy a haszonállatok teljesítményének növeléséhez a gazdák a legjobb minőségű és legnagyobb mennyiségű szénát tudják betakarítani, kiváló ár-érték arányú kaszákat, rendsodrókat, bálázókat és munkagép-alkatrészeket kínálunk országos szaküzlethálózatunkban és webáruházunkban.

A kaszálást csak hibátlan kaszapengékkel, csúszótalpakkal és csúszótányérokkal lehet jó minőségben elvégezni, a sérülteket, kopottakat azonnal cserélni kell. Szakértő értékesítő kollégáink szaktanácsadással állnak az Ön rendelkezésére, egyedi igények esetén is rendkívül rövid határidővel segítenek az alkatrészek beszerzésében.

A kaszálást követően a száradási folyamatot a renden lévő takarmány mozgatásával lehet gyorsítani. Ezért a szénakészítési technológiákban fontos szerepet töltenek be a rendkezelő gépek. Kínálatunkban a gazdák igényeinek megfelelően különböző méretű, talajhajtású, csillagkerekes rendsodrók és alkatrészeik is megtalálhatók, amelyek rendképzésre és rendforgatásra egyaránt használhatók. Keresse kínálatunkban kiváló minőségű bálakötöző zsinegeinket, bálahálóinkat, bálafóliákat akár mennyiségi kedvezményekkel is! A bálák összegyűjtését, szállítójárműre rakodását, kazalozását segítik alacsony beruházási igényű szúrótüskés homlokrakodóink. Áprilistól már Hajdúszoboszlón, a Nádudvari út 52/A szám alatt is megtalálja egyedülálló szolgáltatásainkat, több ezer azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várjuk Önt.

Termékeink és szaküzleteink listájáért látogasson el weboldalunkra, csatlakozzon Facebook közösségünkhöz! Ha szívesen lenne tagja egy fiatalos, dinamikusan fejlődő csapatnak, keresse országos állásajánlatainkat a http://www.habi.hu/index.php/allasokmenüpontban!

Központi elérhetőségek:

Tel.: +36 77 426 335

E-mail: [email protected]

http://www.habi.hu

webaruhaz.habi.hu

facebook.com/habikft