fbpx

McCormick X 6.440 VT-Drive – az Év Univerzális Traktora

Írta: Szerkesztőség - 2018 július 02.

Az Invest Gépkereskedelmi Kft. a McCormick márka hivatalos és kizárólagos magyarországi forgalmazója 2018. év elejétől.

A több mint 100 éves múltra visszatekintő McCormick napjainkban is a legjobb minőségű beszállítókkal dolgozik együtt. Ennek köszönhetően is versenyben tudnak maradni a magyarországi mezőgazdasági gépkereskedő piacon. McCormick kínálatában minden hazai gazda megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő erőgépet 30 lóerőtől egészen a 320 lóerős kategóriáig. Az Invest Kft. választása azért is esett erre a márkára, mert minőségben és műszaki tartalomban is hozza a konkurens gyártók szintjét, jóval kedvezőbb árfekvésben. Motorkínálatukban például a régmúltra visszatekintő IVECO és az üzemanyag-fogyasztás terén méltán elismert Yanmar és Deutz energiaforrásokból merítenek. A japán gyártóóriás Yanmar motorjait a piac egyik legsikeresebb erőgépében az X2-es szériában használja a gyár. A 40-55 LE közötti keskeny nyomtávú kisgépek közkedveltek önkormányzatoknál, kisebb-nagyobb gazdaságokban, lovardákban, magán kertészetekben, szőlészetekben egyaránt, hiszen a kedvező ár mellett a munkaeszközökkel való variálhatóság és kihasználtság jellemzi a fülkés és fülke nélküli kiviteleket. Az említett Yanmar motornak köszönhetően az üzemanyag fogyasztása a McCormick X2 típusnak 2-2,5 l/üzemóra.

A gyártói nagyvállalat az elmúlt időszakban sorra halmozza a nemzetközi elismeréseket és díjakat az európai mezőgazdasági gépekkel foglalkozó zsűritől, valamint a felhasználóktól egyaránt.

Az „Év Univerzális Traktora 2018 – Best Utility Tractor of the Year 2018” kategóriában az első helyet a McCormick X 6.440 VT-Drive traktor érdemelte ki! A kategória jelöltjei voltak még a John Deere 5125R, Massey Ferguson 5709, New Holland T4.75S és a Valtra A114 is. A McCormick márkának fontos elismerést jelentenek ezek a nemzetközi elismerések, hiszen rengeteg pénzt és energiát fordítottak az új technológiák kifejlesztésére. A sebességváltó egy hidrosztatikus szakaszból és egy mechanikus részből áll: alacsony fordulatszámon, 3-4 km/h sebességig „csak” hidrosztatikus átvitelként működik, míg nagyobb sebességnél a hidrosztatikus szerelvény fokozatosan egyesül a mechanikus szerelvényekkel, ezáltal minimalizálva az energiaveszteséget. A fentiekben leírt előnyök okán a szaksajtó bátran kijelentette, hogy erős, modern és megbízható gép az új X6 VT-Drive traktor, továbbá a traktorpiac prémium szegmenséhez tartozik.

A VT-Drive technológia elismerése külön örömöt jelent a márkának, hiszen ezt a folyamatosan változó erőátvitel-technológiát az Argo Tractors teljes egészében a cég gyártóberendezéseiben fejlesztik és gyártják, beleértve a teljes szoftverfejlesztést is. Ez fontos előnyökkel jár az üzemeltetési hatékonyság és a költségek szempontjából.

A teljes fokozatmentes váltó mellett természetesen Powershift P6-Drive névre hallgató erőátviteli rendszerrel is kínálják gépeiket. Többek között a legújabb X7.6 szériában is, ahol a 150-205 LE tartományban válogathatunk saját igényeinknek megfelelően.

A letisztult és elegáns megjelenésű gépeket ráadásul a gyártó a vásárló igényeire szabja, ez is nagy előnye a McCormick cégcsoportnak, valamint hamarosan egy olyan online rendszert indítanak el, amelynek segítségével a vásárló maga állíthatja össze saját erőgépét.

A jelenleg hét telephellyel rendelkező Invest Gépkereskedelmi Kft. az egész országot lefedő szervizhálózattal és alkatrészellátással rendelkezik, így a felhasználók és a végfelhasználók igényeit azonnal ki tudják elégíteni.

Az Invest ácsi központjában rengeteg új gép közül válogathatnak a kedves érdeklődők és vásárlók. Itt közelebbről szemügyre vehetik és testközelből megismerhetik a McCormick teljes géppalettáját. Nem utolsó sorban egyedi árajánlatokkal és akciókkal várják régi és új ügyfeleiket egyaránt.

http://www.investkft.hu

CÍMKÉK McCormick