Mérlegelés ma, a jövő technológiájával

Ehhez speciális, beégetett epoxy gyantás ortotróp szerkezetű acélvázat ajánlunk, amely technológia a Golden Gate, Akashi-Kaikyo és Great Belt hidak esetében is biztosítja az időt állást és stabilitást. A különleges technológiával gyártott acélszerkezet ellenáll a korróziónak, extrém időjárási környezetnek, amelyet számos referencia igazol. Ugyanezzel a technológiával készült betonhidat is tudunk szállítani megrendelőink igénye szerint.

A mérleg hidak hossza 5m-től akár 48m-es hosszig terjedhet, és a cellák megfelelő darabszáma biztosítja a mérés stabilitását, hosszútávon változatlan linearitását és pontosságát.

A METTLER TOLEDO hídmérlegek alkalmazása esetén felhívjuk a figyelmet az összeállítások különlegességeire, egyedi voltára:

– Ortotróp acélszerkezet, mely speciálisan bordázott acélváz segítségével könnyebb, és hosszabb (4-5szörös) élettartamú hídmérleg építhető.

– IP68/69K védettségű digitális PDX mérőcellák, amelyek a legerősebb védelmet jelentik a környezeti hatások ellen. A PDX technológia a METTLER TOLEDO szabadalmaztatott, legújabb fejlesztése, a világon egyedülálló tulajdonságokkal, amelyeknek része a villámvédelem, hó-, jég-, víz-, extrém körülmények elleni védelem, rozsdásodás, rágcsálók elleni védelem, valamint a rádiófrekvenciás zavar, külső erőbehatások elleni védelem,

– SmartTrac™ grafikus kijelzés,

– Alibi memória 60.000 rekord kapacitással,

A METTLER TOLEDO technológiájának alkalmazásával partnereink hosszútávon a legmodernebb technika segítségével végezhetik járműméréseiket.

www.mt.com

mérlegelés