fbpx

Mérlegelés ma, a jövő technológiájával

Írta: Szerkesztőség - 2011 augusztus 05.

A METTLER TOLEDO hídmérlegek ajánlásakor az egyik legfontosabb szempont, hogy partnereink általában hosszú távú, költségtakarékos, ár-érték arányban legkedvezőbb megoldást szeretnék használni.

Ehhez speciális, beégetett epoxy gyantás ortotróp szerkezetű acélvázat ajánlunk, amely technológia a Golden Gate, Akashi-Kaikyo és Great Belt hidak esetében is biztosítja az időt állást és stabilitást.

A különleges technológiával gyártott acélszerkezet ellenáll a korróziónak, extrém időjárási környezetnek, amelyet számos referencia igazol.

Ugyanezzel a technológiával készült betonhidat is tudunk szállítani megrendelőink igénye szerint.

A METTLER TOLEDO által szabadalmaztatott, és világon egyedülálló PDX technológia biztosítja, hogy a mérőcellák minden külső behatás ellen védettek, és képesek a mérési hibákat, eltéréseket előre jelezni a kijelző terminál számára.

Nincs szükség többé a hagyományos mérlegek esetén alkalmazott közösítő dobozokra, amelyek számos hiba forrásai.

A cellák láncszerűen vannak egymás után felfűzve úgy, hogy bármelyik egyenként is cserélhető, a cellák tárolt adatai könnyen visszatölthetők.

A mérleg hidak hossza 5 m-től akár 48 m-es hosszig terjedhet, és a cellák megfelelő darabszáma biztosítja a mérés stabilitását, hosszútávon változatlan linearitását és pontosságát.

A rendszerhez speciális PDX kijelző csatlakozik, amely egyedül képes a cellák által küldött jelek, eltérés-előjelzések fogadására és kiértékelésére.

A METTLER TOLEDO hídmérlegek alkalmazása esetén felhívjuk a figyelmet az összeállítások különlegességeire, egyedi voltára

  • 40 cm-rel szélesebb járófelület, amelyen a járművek biztonságosabban mozoghatnak, és a ráfordulási helyigény is kisebb.
  • Ortotróp acélszerkezet, mely speciálisan bordázott acélváz segítségével könnyebb, és hosszabb (4-5-szörös) élettartamú hídmérleg építhető.
  • Csúszásmentes, beégetett epoxy felület.
  • IP68/69K védettségű digitális PDX mérőcellák, amelyek a legerősebb védelmet jelentik a környezeti hatások ellen. A PDX technológia a METTLER TOLEDO szabadalmaztatott, legújabb fejlesztése, a világon egyedülálló tulajdonságokkal, amelyeknek része a villámvédelem, hó-, jég-, víz-, extrém körülmények elleni védelem, rozsdásodás, rágcsálók elleni védelem, valamint a rádiófrekvenciás zavar, külső erőbehatások elleni védelem,
  • IP69K védettségű ipari kijelző terminál, nagyméretű VFD (könnyen leolvasható, aktív) számkijelzéssel,
  • SmartTrac™ grafikus kijelzés,
  • PDX cellák proaktív monitorozása,
  • Alibi memória 60.000 rekord kapacitással,
  • Beépített tápegység,

A METTLER TOLEDO technológiájának alkalmazásával partnereink hosszútávon a legmodernebb technika segítségével végezhetik járműméréseiket.

 

www.mt.com