fbpx

ODISYS telephely avató sztárokkal

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 14.

„A múlt nélkül nincs jelen” kezdte az ünnepélyt Danics Katalin, aki felelevenítette a cég gépforgalmazói pályafutását, mely egy régebbi időszakban kezdődött. Hernek Zoltán, az Odisys Bt. tulajdonos ügyvezetője anno az Agroker Kft-nél szervezte a gépkereskedelmet, mely olyan eredményessé vált kezei között, hogy a cég 2000 évben két márkát vezetett be, majd a folyamatos piaci jelenlét lehetővé tette, hogy nagyobbat álmodjanak.

Ezzel azonban a kihívás is nőtt, hiszen a szerviz és alkatrészellátást is fel kellett tornázni a kereskedelem szárnyalásához.

Ez annyira sikerült, hogy 2003-ban az országos piacon bronzérmesek lettek. 2007-ben azonban egy óriási pálfordulás következett a cég életében, ami a bezáráshoz vezetett.

Ám azzal mindenki egyetértett, hogy a gépforgalmazásba vetett munkát nem hagyhatták odaveszni, így további tárgyalásokat folytattak, mely eredményeként az Odisys Bt. átvette a gépforgalmazási üzletágat.

A siker nem váratott sokáig, 6 év után önállóvá vált a társaság és saját telephellyel bővültek.

 

 

Hernek Zoltán köszönetet mondott az üzleti társainak, barátainak, és az egész csapatnak, hogy segítségükkel támogatták, és nem utolsó sorban a hű vásárlóihoz szólt, hiszen amit elértek, kizárólag a közös munka gyümölcse.

A gazdálkodói élet aktualitásairól és az agárkamara szerepvállalásáról beszélt Madari Örs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Bács-Kiskun megyei kabinetigazgatója.

A kamara nemcsak szervezetileg és tevékenységében, hanem nevében is megújult, mostanra Magyar Agrár-, Élelmiszer gazdasági és Vidékfejlesztési Kamaraként végzi szakmai munkáját.

Összefoglalva egy olyan információs szolgálat, mely a gazdálkodók érdekeit képviseli minden téren.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében működtetett „Gazdálkodói Információs Szolgálat” feladata a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál regisztrációt kért ügyfelek folyamatos, térítésmentes tájékoztatása, információval történő ellátása.

A Gazdálkodói Információs Szolgálat hálózatában közreműködő tanácsadók országosan végzik munkájukat.

A tájékoztatási tevékenység széleskörű palettát vonultat fel.

Kiterjed a közvetlen támogatások megismeréséhez, igénybevételéhez szükséges információkra, a vidékfejlesztési támogatások igénylésével kapcsolatos ismeretekre.

Jogszabályi előírások ismertetésére, az intézkedésekben való részvételhez kapcsolódó határidőkre, az intézkedésekben résztvevők számára a kötelezettségek betartásához kapcsolódó határidőkre, és a kötelezettségek jellegére, tartalmára.

Az intézkedésben való részvételhez kapcsolódó várható nehézségek, illetve értelmezési problémák kezelésének módjára, valamint az agrárpolitika egyéb aktuális kérdéseire.

A Kartali Mezőgazdasági Szövetkezet képviseletében Urbán Imre kért szót.

Méltán büszke arra, hogy 6 éve az Odisys Bt. törzsvásárlója.

Mára 1260 hektáron termelnek, és úgy véli, jól döntöttek, amikor e cég mellett tették le voksukat.

A Hernek testvérek egy családiasabb légkört teremtve, olyan pluszt tudnak adni üzleti ügyfeleinek, melyet a jól ismert giga forgalmazók nem feltétlen biztosítanak.

Majd tovább méltatta az elmúlt közös éveket, és megerősítette, hogy eddig nem csalatkoztak az Odisys Bt. segítőkészségében, és örömét fejezte ki, hogy a bérleményből magántulajdonra váltva, mindenki számára újabb kedvező lehetőségeket tudnak majd kínálni.

 

 

 

GOLDONI gépbemutató

A Goldoni gyártmányú STAR 3080 típus kezdte a bemutatót.

A GOLDONI STAR család új gyümölcsösökben használható traktorjait a könnyű kezelhetőség és a sokcélúság jellemzi.

Többféle verzióban, 58-95 LE motorral vannak felszerelve.

A STAR QUADRIFOGLIO modell 40 km/h sebességre is képes.

Fontos megemlíteni a Goldoni által kifejlesztett Dual Power® váltót, mely 8/8 fokozatú irányváltós és 16/8 fokozatú nyomatéknövelő váltóval rendelkezik, mindkettő szinkronizált.

Kategóriájában kiemelkedő a hátsó 3 pont emelőerő.

Az első tengelyét oly módon alakították ki, hogy a kormányzási szöge meghaladhatja az 57 fokot.

A kényelemre is gondolván a főcsoport váltót oldalra építették be.

Biztonsági bukókerettel vagy légkondicionált aktív szenes szűrővel ellátott kabinnal rendelkezik, mely védelmet nyújt a gépkezelőnek a környezetei zajok, a rezgés és egyéb kémiai növényvédő szerek károsító hatásaival szemben.

A záró meglepetés egy minden szempontból izgalmas traktoros ügyességi verseny volt, ahol a legifjabb versenyző Hernek Hunor volt, aki még a harmadik életévét sem töltötte be, máris édesapja nyomdokain haladva a traktorok szerelmese.

Nem lehet elég korán kezdeni.