fbpx

Partner a talajművelésben!

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 10.

Újra itt vagyunk Géderlakon, a Metalwolf Kft. székhelyén. Tavaszi számunkban már beszámoltunk róla, hogy a Metalwolf Kft. ebben az évben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját.

Folyamatosan fejlődő családi vállalkozás, ahol nagyon nagy szerepet játszik a munka és a hagyományok tisztelete, valamint a korrekt partnerség is.

A cég hitvallása az ügyfelek lehető legmagasabb szinten való kiszolgálása, ár-érték arányban a legjobb tulajdonságokkal rendelkező, jó minőségű, hazai fejlesztésű és előállítású szántóföldi eszközökkel. Nem egyszeri vásárlókat szeretne a cég, hanem visszatérő, elégedett partnereket. A cég megrendelésszámai és folyamatos fejlődése azt bizonyítja, hogy jó úton jártnak. Most már látható nyomai vannak a legújabb fejlesztésnek.

Mi épül a jelenlegi telephely mellett?

– Nagy fába vágtuk a fejszénket – kezdi mondandóját Farkas Csaba, aki a mellette ülő édesapjával, Farkas Lászlóval, a Metalwolf Kft. tulajdonosa.

– A régi gyártócsarnokot kinőttük. Szerencsénkre a szomszédos telket sikerült megvásárolni, és így egy komoly beruházásba kezdtünk. Ez év végéig reményeink szerint elkészül az új 960 m2-s daruzott csarnokunk, ahol a gyártási folyamat még jobb körülmények és ellenőrzöttség mellett folyhat majd. Ez is garantálja, hogy csak jó minőségű, a gazdákat hosszú éveken át hiba nélkül kiszolgáló termékek kerüljenek ki a kezeink közül. A kibővített telephelyen már könnyebben oldjuk meg a gyártási, raktározási és logisztikai feladatokat – folytatta.

– Ne felejtsük el megemlíteni – veszi át a szót Farkas László –, hogy készül egy teljesen új, a jelenleginél nagyobb és modernebb festő- és szárítófülke is. Itt nyerik majd el a már jól ismert Metalwolf-piros színüket (a legjobb minőségű alapozó és festék felhasználásával) termékeink. Az új csarnokkal együtt épülő 150 m2-es irodarész az ügyfelekkel való még jobb személyes kapcsolattartást, valamint az adminisztratív feladatok nyugodt körülmények között való végzését segíti majd – tette hozzá a tulajdonos.

– Külön öröm számomra – folytatja Farkas Csaba –, hogy a tervezési rész is önálló helyiséget kap, ahol az új termékek tervezése és a vevői igényekre szabott áttervezések folynak majd.

– Szeretnénk továbbá a gazdák figyelmébe ajánlani a megújult weboldalunkat (http://www.metalwolf.hu) is, amely megkönnyíti termékeink megismerését, a kapcsolatfelvételt velünk, és folyamatos információkat, híreket ad régi és leendő partnereink számára egyaránt.

Metalwolf Kft. ott lesz szeptemberben a Bábolnai Gazdanapokon?

– Igen, ott leszünk! Minden évben részt veszünk a nagyobb kiállításokon, melyek közül kiemelkedik az AGROmashEXPO télen és a Bábolnai Gazdanapok ősszel. Ezeken az eseményeken sok-sok látogató keresi fel a standunkat, velük elbeszélgethetünk és elmondják a termékeinkről a véleményeiket, valamint a használatuk során felmerülő észrevételeket is. Ötleteket osztanak meg velünk, ami a termékfejlesztésben nagy segítséget jelent számunkra. Ezekből a személyes visszajelzésekből ismerhetjük meg a felhasználói igényeket, ami arra inspirál bennünket, hogy mutassuk be termékeinket, azok testközelben legyenek, meg lehessen őket fogni, és körbe lehessen őket járni. Fontos, hogy ezeken a kiállításokon a régi és leendő vásárlóink személyesen találkozhassanak velünk. Itt azonnal válaszokat kaphatnak termékeinkről, segíthetünk részükre a legmegfelelőbb berendezéseket kiválasztani, és testreszabott ajánlatot tudunk adni nekik. Ezért is valljuk magunkról, hogy a Metalwolf Kft. „Partner a talajművelésben.

Mindenkit sok-sok szeretettel várunk tehát 2018. szeptember 5-8. között Bábolnán, a Bábolnai Gazdanapokon, a murvás terület M34-es standján, ahol sok érdekességgel és meglepetéssel készülünk!

Látogassanak el hozzánk!

http://www.metalwolf.hu