fbpx

Szervízműhely-csarnok átadása és új traktorcsalád bemutatása az Agroker Holding Zrt.-nél Nyíregyházán

Írta: - 2017 június 15.

A szervizműhelyük ünnepélyes átadására, valamint az ISEKI mezőgazdasági és kommunális új traktorcsalád bemutatására invitálta az érdeklődőket 2017. május 17.-én és 18.-án, szerdán és csütörtökön az Agroker Holding Zrt. a központi telephelyére, Nyíregyházára.

A gépkereskedelemhez kapcsolódó szolgáltatásuk színvonalát szeretnék emelni ezzel az új beruházással – ismertette Pintér István vezérigazgató a nyíregyházi központi telephelyükön rendezett eseményen. A korszerű szervízműhely átadását összekapcsolták egy nagyszabású partnertalálkozóval is, amelyen minden jelenlévő meggyőződhetett arról, hogy a cég által forgalmazott gépekf szerviz-ellátását a lehető legmagasabb színvonalon képesek megoldani.

A teljesen saját erőből kivitelezett beruházás átadását látványos, meggyőző gép-és szolgáltatási bemutatóval fűszerezték mind a már meglévő, mind a jövőbeni partnereik számára.

Ez az esemény jó alkalmat teremtett arra, hogy a termékpalettájukon megjelent új traktor-családot, az ISEKI japán márkát is bemutathassák – mondta Pintér István. Mindig nagy hangsúlyt fektetnek mind a gép-, mind az alkatrész-, mind a szerviz-ellátásra, és fontos, hasznos információkat nyújtani a partnereik számára. Az ISEKI traktorcsaláddal a települési önkormányzatok, valamint a kommunális területen tevékenykedő vállalkozások, cégek irányában is szeretnének újdonságokkal szolgálni.

A partnertalálkozót azért tervezték két naposra, hogy a második napon kifejezetten az önkormányzatok, most elsősorban Borsod–Abaúj–Zemplén, Szabolcs–Szatmár–Bereg, Hajdú–Bihar és Jász–Nagykun–Szolnok megyék ilyen képviselői számára prezentálhassák az újdonságaikat. A településekre háruló munkák hatékony elvégzésére szolgáló gépek és berendezések nagy érdeklődésre tartottak számot.

Az érdeklődőknek az újdonságokat munka közben is lehetőségük volt megtekinteni, valamint az Agroker szakemberei segítségével akár ki is próbálni.

Nádasi Zoltán