fbpx

Tarolt a Syngenta paradicsoma

Írta: Csomor Zsolt - 2020 február 13.

A YOOM™ rendkívül innovatív paradicsomfajta, amely könnyen felismerhető különleges lila színéről és édes-savanyú zamatáról, amely az izgalmas „umami” ízben ölt testet. A YOOM™ paradicsommal változatos és egészséges, emellett rendkívül ízletes ételeket fogyaszthatunk.

A Syngenta vihette el az idei évben Fruit Logistica Innovációs Nagydíját. A YOOM™ pontosan az a termék, amit a fogyasztók keresnek az élelmiszerüzletek polcain: ízletes, egészséges és azonnal fogyasztható. A díj fantasztikus siker – nyilatkozta a Syngenta vezérigazgatója, Erik Fyrwald, aki ezúton is gratulál a Syngenta zöldség csapatának a kiváló teljesítmény eléréséért.

A Fruit Logistica Innovációs díját (FLIA) az évente rendezett berlini rendezvényen adják át. A díjazottak közé azok a leginnovatívabb termékek tartoznak, amelyek megtalálhatóak a teljes gyümölcs és zöldség áruellátási láncban a termeléstől kezdve egészen az értékesítésig. Ezzel a díjjal a frisspiaci gyümölcs- és zöldségipar 10 legjobb innovációját tüntetik ki.

A díj elnyerése fontos bizonyítéka annak, hogy a Syngenta elkötelezett az innováció iránt, azért dolgoznak a Syngenta kollégái nap, mint nap, hogy megfeleljenek a termelők igényeinek, akik olyan egészséges és ízletes zöldségeket termesztenek, amelyeket a fogyasztók szívesen megvásárolnak, mondta Jeremie Chabanis, a Syngenta, EAME Értéklánc vezetője.

A YOOM™ egyedi csomagolással rendelkezik. Alapanyaga fenntartható erdőgazdaságokból származik, amely megfelel a fogyasztók megnövekedett élelmiszer-fenntarthatósági követelményeinek. A YOOM™ paradicsom jelenleg Ausztráliában, Belgiumban, Dániában, Franciaországban, Görögországban és Spanyolországban kapható, de a termelési és a forgalmazási köre folyamatosan bővül.