fbpx

Timac AGRO Tápanyagszakértő

Írta: - 2018 február 07.

Repülőrajttal a tavaszba

Adjon előnyt növényeinek a tavaszi induláshoz! Az őszi kultúrák tavaszi regenerációja sarkalatos kérdés. Ilyenkor minden egyes elvesztegetett nap később többszörösen megbosszulhatja magát.

A lendületes tavaszi fejlődést legeredményesebben a gyökérrendszer regenerálásával (a hajszálgyökerek és a gyökérszőrök újraképződésének elősegítésével) tudjuk támogatni. Mivel ezek a szervek a tél folyamán még egy egészséges állomány esetében is jelentős károsodást szenvednek, kialakulásuk a további fejlődéshez létfontosságú. Megfelelő számú gyökér hiányában a növények fejlődése vontatottabbá válik és a kijuttatott fejtrágyák hasznosítása is csökken.Legyen szó akár őszi kalászosokról vagy repcéről, a FERTIACTYL STARTER használatával bármelyik növénykultúra gyors regenerációját segíthetjük. FERTIACTYL biostimulátor komplexe fokozza a sejtosztódást- és megnyúlást, növeli a növény tápanyagtranszportját, fotoszintetikus aktivitását, ellenállóbbá teszi azt a környezeti feltételek okozta stresszel szemben. Alkalmazásával gyorsabb kezdeti fejlődést, egészségesebb, ellenállóbb állományt kapunk, amely alapja a későbbi megfelelő terméshozamnak.

Gondolkodjon technológiában

2017-ben a Tiszavasvári Tudásközpontban is beigazolódott, hogy a YILED SERVICE szolgáltatáson alapuló okszerű tápanyag-utánpótlási technológia eredményesen képes leváltani a szokásokon alapuló és az okszerűtlen műtrágyázást. Az alábbi videóban bemutatjuk a kísérleteket, és összehasonlítjuk az eredményeket.

 

SZÚRCSAP AKCIÓ!

Oldja meg egy csomagban napraforgójának és kukoricájának starter trágyázását és növénykondícionálását, mi ajándékba adunk mellé egy Timac AGRO szúrcsapot. Az akció részleteiért keresse Timac AGRO növénytermesztési szaktanácsadóját!

Szemtől szemben Szarvas Zoltánnal

Szarvas Zoltán immáron 5 éve tagja a Timac AGRO Hungária Kft. csapatának. 2000-ben szerezte Kertész Szakmérnök diplomáját a Szent István Egyetem Kertészettudományi Karán. 2013 januárjában kezdett a Timac AGRO-nál, kezdetben mint szaktanácsadó Csongrád megyében, majd 2015 szeptemberétől termékmenedzseri pozíciót tölt be. Gratulálunk eddigi sikereihez, további sok sikert kívánunk neki munkájában.