fbpx

Új AXIÁL telephely Kerecsenden

Írta: - 2016 május 19.

A 25 éves jubileumát ünneplő AXIÁL Kft. 2011-ben kezdte meg tudatos telephely-fejlesztési programját, melynek következő állomása Kerecsend lesz. Az új telephely a füzesabonyi bázis feladatait fogja ellátni, mely várhatóan 2016 végére költözik át a tőle kevesebb, mint 10 km-re fekvő településre.

Hazánk egyik meghatározó mezőgazdasági gép- és alkatrész-forgalmazójának számító cég nagy hangsúlyt fektet a minőségi alkatrészellátásra és szervizszolgáltatásokra. Ezt szem előtt tartva indította el nagyszabású telephely-fejlesztési programját, melynek keretében nem csupán meglévő telephelyeinek modernizálását, hanem számos új AXIÁL pont létrehozását tűzte ki célul.

A vállalkozás jelenleg 18 magyarországi telephellyel rendelkezik, legutóbb – 2016 januárjában – modernizált csornai bázisát adta át és folyamatban van az orosházi telep korszerűsítése is. 2013 nyarán tizenhetedikként nyitott meg a füzesabonyi AXIÁL pont, mely várhatóan 2016 végén költözik át a kerecsendi ingatlanra. Az AXIÁL Kft. a költözéssel a felmerülő, partneri igényekre kíván reagálni, ezért döntött a kapacitásbővítés és a szolgáltatási színvonal javítása mellett. Nagyobb területen, korszerűbb berendezésekkel fogja kiszolgálni ügyfeleit.

A munkálatok az elkövetkezendő hetekben veszik kezdetüket a Kerecsend külterületén található 031/22. helyrajzi számú, 4957 négyzetméteres ingatlantelken, ahol egy, már meglévő üzemépületet alakítanák át, illetve bővítenek. A meglévő közel bruttó 900 négyzetméteres épületet bruttó 1343 négyzetméteresre bővítik, amelyben az üzlethelyiség mellett helyet kap egy daruzott szervizműhely, raktár, iroda, valamint szociális- és kiszolgáló helyiségek is. Az épületen kívül 2553 négyzetméternyi út- és parkoló burkolat kerül kivitelezésre.

Az AXIÁL Kft. az új telephelyekkel, illetve a telephely-fejlesztésekkel nem egyszerűen üzleteket, hanem szolgáltató központokat kíván létrehozni, melyeknek célja, hogy műszaki- és háttérszolgáltatásaik 75 kilométeres körzeten belül elérhetők legyenek az ország bármely pontjáról.