fbpx

„Vidéki élet, fiatalok vidéken”

Írta: Csomor Zsolt - 2019 január 21.

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA) partnereivel és támogatóival együttműködve elindítja a „Vidéki élet, fiatalok vidéken” programcsomagot, amiben három program kapott helyet.

vidéki élet

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA) tevékenységében az agrárszakmai érdekképviselet mellett kiemelkedően fontos a gazdák munkájának és a vidéki életformának a bemutatása, népszerűsítése. Az évek során több, különböző tartalmú, különböző embereket megszólító programot dolgozott ki, és indított el. A programok egy része az elmúlt két évben szünetelt, de elérkezett az idő az újraindításukra, olvasható az AGRYA hírei között.

Az AGRYA három, vidéki élettel foglalkozó programot összekapcsolva, partnerei és támogatói segítségével elindítja a „Vidéki élet, fiatalok vidéken” programcsomagot. A programcsomagban három kezdeményezés kapott helyet, a Vidék Kaland Program, a Vesd bele magad! Program és a Virtuális Falu Program. Mindhárom kezdeményezés más-más célcsoportot szólít meg, de a céljuk közös: a hagyományos falusi, kistelepülési életforma támogatása, népszerűsítése a szélesebb közvéleményen keresztül.