Volkswagen Amarok kedvező finanszírozással

vwA Volkswagen Haszonjárművek Amarok modellje 2010-ben lépett be a világszerte évente kétmilliós piaccal rendelkező középkategóriás pick-upok szegmensébe. Az Amarok nem egyszerűen csak a negyedik modellje a Volkswagen Haszonjárműveknek, hanem az első, 1 tonnás kategóriájú Németországban fejlesztett és Hannoverben gyártott pick-up is egyben. Az új modell egyesíti a pick-upoktól elvárható robosztus jelleget, az innovatív technológiát, a magasabb biztonságot, a kitűnő üzemanyag-fogyasztási értékeket, a komfortérzést és ergonómiát.

Már itthon is rendelhető a nagysikerű Amarok sorozatának innovatív nyolcfokozatú automata sebességváltóval készült változata. Az új váltómű a kiemelkedő terepes képességek és a kényelem kombinációját a manuális váltóművel készült modellekénél is kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás mellett kínálja. Az Amarok ezen új változata 100 kilométerenként mindössze 7,6 literes üzemanyag-igényével, illetve kilométerenként csupán 199 gramm széndioxid-kibocsátásával különleges pozíciót foglalhat el az egytonnás pick-upok szegmensében.

A vállalkozások nagy hangsúlyt fektetnek gépjárműparkjuk gazdaságos működtetésére, így már az elöregedő autók magasabb fenntartási költségei is a céges flották megújítására ösztönözhetik a tulajdonosokat. A közép és hosszú távú gazdaságos működés érdekében a vállalkozásoknak folyamatosan újra kell gondolniuk gépjárműállományuk finanszírozási gyakorlatát is.

A Volkswagen Haszonjárművek ezért az egyik legnépszerűbb modelljéhez, az Amarok pick-uphoz kínál vállalati ügyfelei számára kitűnő lehetőséget arra, hogy operatív lízinggel vagy akár 0% THM-es finanszírozással jelentős összegeket takarítsanak meg havonta.

vw2Az egyik ajánlatban szereplő, és Volkswagen Amarok-hoz kínált CarePort operatív lízing esetében ugyanis nincs árfolyamkockázat, mivel a finanszírozás forint alapú, a gépjármű pedig akár 0 Ft-os induló bérleti díj, vagyis időarányos, egyenletes költségterhelés mellett elvihető, a bérleti díj pedig 100%-ban leírható költségként. A CarePort szolgáltatási csomag magában foglalja a szerviz-, assistance- és biztosítási szolgáltatásokat is.

A CarePort operatív lízingről elmondható, hogy rendkívül vonzó és valóban kedvező finanszírozási forma lehet, hiszen legfontosabb előnye a tervezhetőségben rejlik. A CarePort ugyanis egyedi, személyre szabott ajánlatot jelent, így a fix havi díjak lehetővé teszik a hosszú távú tervezhetőséget, megkönnyítik és hatékonnyá teszik a flottakezelést, alkalmazásával pedig akár több millió forint is megtakarítható. Ezekkel a feltételekkel a CarePort sokkal kockázatmentesebb megoldást jelent egy vállalkozó számára.

A Volkswagen Haszonjárművek márka azoknak az ügyfeleknek is kínál kedvező finanszírozási lehetőséget, akik mégsem lízing útján szeretnének Volkswagen Amarok tulajdonosai lenni.  Ebben a finanszírozási formában 50% önerő mellett 0% THM-es finanszírozással 48 hónapos futamidővel akár havi 82 602 Ft-ért *egy gazdaságos dízeltechnológiával elérhető Amarok tulajdonosai lehetnek.

(*Volkswagen Amarok DC Basis 2.0 TDI 4MOTION bruttó 7 929 880 Ft vételár esetén)

További információ a www.vwh.hu honlapon található

technika