fbpx

Zoomoljunk az atkaproblémára!

Írta: - 2017 március 29.

Egyedi hatóanyagot tartalmazó atkaölő permetezőszer szőlőben és gyümölcsösben, kukoricavetőmag-előállításban, szójavetőmag-termesztésben, továbbá hajtatott paradicsom, tojásgyümölcs és szamócakultúrákban, valamint hajtatott és szabadföldi dísznövényekben, hosszan tartó hatással.

A Zoom 11 SC egyedi hatóanyagot tartalmazó, atkaölő permetezőszer, hosszan tartó hatással. Kontakt és mély hatású, növekedésszabályozó készítmény. A kifejlett egyedek kivételével az atkák minden fejlődési alakja ellen hatékony. Hatására a nőstény atkák terméketlen tojásokat raknak.

A Zoom 11 SC egyedi hatóanyagának hatásmódja is egyedi, amivel a növekedésszabályozó atkaölő szerek önálló alcsoportját alkotja. A készítménynek csak a kártevő atkákra van hatása, a hasznos élő szervezeteket kíméli. Forgalmi kategóriája: III.

A Zoom 11 SC használatának előnyeit és a vele kapcsolatos termelői véleményeket tartalmazó kiadvány letölthető a képre kattintva.

Reméljük, hogy kiadványunk az Ön hasznos segítőtársa lesz mindennapi munkája során, így egy kicsit mi is hozzájárulhatunk szakmai sikereihez.

A tavaszi teendők elvégzéséhez jó egészséget, továbbá sok sikert kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

Salamon György
cégvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!