Támogatás a húsfeldolgozók technológiai fejlesztéséhez
A húsfeldolgozók technológiai fejlesztéséhez november 10-től, az állatbetegségek megelőzéséhez pedig 2015 januárjától igényelhető vissza nem térítendő támogatás.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA húsfeldolgozók technológiai fejlesztéséhez november 10-től, az állatbetegségek megelőzéséhez pedig 2015 januárjától igényelhető vissza nem térítendő támogatás.
Befejeződött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszerlánc-felügyeleti információs rendszerének fejlesztési projektje, mely az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében valósult meg.
A jó minőségű élelmiszerek előállításának egyik feltétele a korszerű technológia alkalmazása.
Már 60 vállalkozás auditálása zárult eredményesen, így egyre több helyen kapható a védjeggyel jelölt kiváló minőségű magyar sertéshús (KMS).
Hajdú-Bihar megye minőségi termékdíját az idén 22 pályázó nyerte el, közülük négyen kitüntető díjban részesültek.
Mintegy 20 hazai szervezet és vállalat több mint 70 önkéntes vállalást téve csatlakozott az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) egészséges táplálkozást előmozdító felhívásához.
A következő hat évben az uniós forrásokból 300 milliárd forintnál többet fordít a kormány élelmiszeripari fejlesztésekre.
A kormány a következő években mintegy 300 milliárd forintot fordít élelmiszeripari fejlesztésekre
HARMADSZOR NYERTE EL A MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAT A MIRELITE MIRSA ZRT.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.