nemesítés

termelési adottságainkhoz és elvárásainkhoz legjobban illeszkedő fajta kiválasztása jól mérhető információkon és tapasztalatokon alapuló, komoly és összetett munka.
Az idén 95 éves Gabonakutató Nonprofit Kft. immár több mint fél évszázada foglalkozik búzanemesítéssel.
A SAATEN-UNION fajtái már évek óta meghatározó, számos esetben piacvezető pozícióval rendelkeznek.
A szélsőséges időjárási körülmények között ellenállóbb búzafajtákra van szükség.
A SAATEN-UNION Hungária Kft. egyedülálló őszikalászos-programot ajánl a gabonát termelő gazdaságok figyelmébe.
A RAGT Vetőmag Kft. számos kiváló genetikai tulajdonsággal felruházott hibriddel kínál megoldást az ország különböző területein gazdálkodó repcetermesztők számára.
Tovább erősödik a hazai kalászosvetőmag-kínálat.
A SAATEN-UNION a tavalyi évben nemzetközi szinten egyesítette és azóta a HySEED égisze alatt folytatja a hibridkalászosokban végzett eddigi tevékenységeit. .
Kérdőíves felmérést indít az Agrárgazdasági Kutató Intézet a magyarországi szaporítóanyag-felhasználási szokások, stratégiák, választást segítő tényezők megismeréséért.
A Gabonakutató szója nemesítése mindössze két évtizedes múltra tekint vissza, ám ebben a rövid időszakban is sikerült maradandót alkotnunk
A szakemberek lelkiismerete megszólította a gazdákat a mezőgazdasági növények környezetbarát termesztésére.
A KWS napraforgó-nemesítési programja hosszú utat tett meg a 2011-es „újrakezdés” óta
A Makói hagyma világviszonylatban is jól ismert és keresett Hungarikum jó fűszerező tulajdonsága és tárolhatósága miatt...
A KWS Magyarország Kft. életében több mint 15 éve meghatározó muronyi nemesítőállomása adott otthont a 2018. szeptember 13-i partnertalálkozójuknak
Az Isterra Magyarország Kft. fajtái már hazánkban is bizonyítottan bőtermő, jó minőségű búzák. Folyamatosan az élmezőnyben végeznek termőhelytől és évjárattól függetlenül.
„Sosem voltam befőttéletű, sosem fogok leülni”
Meggyőződésünk, hogy a sikeres és gazdaságos őszikalászos-termesztés ma már egyértelműen magas szintű technológiát és kiváló genetikai alapok...
„Nem túl őszinte szerelem, de gyümölcse mindenkit levesz a lábáról”
A SAATEN-UNION az idei évtől nemzetközi szinten egyesíti és a HySEED égisze alatt folytatja a hibridkalászosokban végzett eddigi tevékenységeit annak érdekében, hogy a jövőben még jobban teljesítő rozs-, búza-, árpa- és tritikáléhibrideket használhassanak az európai termelők.
A SAATEN-UNION őszi vetésű hibridjeinek és fajtáinak töretlenül növekvő népszerűsége, valamint a mögöttünk hagyott időszak eddig elért eredményei alapján nagy optimizmussal tekintünk a jövőbe.