takarmány

Ezek voltak tavaly a legjobb tömegtakarmányok.
Világszabadalom a szálastakarmányok betakarításában.
A korábbi évek szeszélyes időjárásból kiindulva nehéz megjósolni, hogy milyen tavasz vár ránk.
Élménybeszámoló a II. Élelmiszer- és Takarmányipari Szimpóziumról.
A klímaváltozás számos nehézséget okoz a növénytermesztésben a változékonyság, az aszályos időszakok és a mind gyakoribb hőstresszes napok miatt.
Jó vadász kezében a tudomány az igazi fegyver.
A hidrolizált sörélesztő előnyei a tejelő teheneknél.
RENDKÉPZŐK ELHO V-Twin 600, V-Twin 750, V-Twin 950
Tizenhárommilliárdos támogatás hozzáférhető az államkincstárnál
Jobb, de legalább a korábbiakhoz hasonló terméseredményeket szeretne mindenki elérni költség- és energiahatékonyan.
Ágasegyházán is beválnak a Szakadáth-Gépker tanácsai, bálázói, rendképzői
Az utóbbi évek szeszélyes időjárásából kiindulva nehéz megjósolni, hogy milyen tavasz vár ránk és ezzel együtt milyen kaszálási szezonnak nézünk elébe az idei esztendőben
Zajlik az élet a hazai és európai kukorica- és gabonapiacokon. Szokatlan aktivitással indult az év, szinte minden piacon, amit a hazai termelők is érezhetnek.
Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
A klímaváltozás jelentékenyen átformálja gazdálkodásunkat. A technológia ugyan folyamatosan fejlődik, igazodik, de azok a fránya abiotikus tényezők még mindig meghatározóak a legfőbb szántóföldi kultúrák termesztése szempontjából.
Egymillió tonnát meghaladó csökkenést mutatnak a 2018. I-III. negyedévi kukorica-kiviteli adatok, a teljes gabonaexport-hiány pedig időarányosan meghaladja a 2,5 millió tonnát
A növényi alapú hozamfokozók következő generációja!
A Mezőgazdasági és Halászati Tanács január végi ülésén az uniós szakminiszterek véleményt cseréltek az Európai Bizottság által javasolt Fehérje Tervről.
A kereskedelmi háborúk idején felértékelődik a stabil piacok fontossága.
Schwéger György 1986 óta foglalkozik baromfineveléssel Pénzesgyőr melletti brojlertelepén. A falu szélén jelenleg egy kétszintes épületben neveli a szárnyasokat