fbpx

A Hanki-Ker Kft. kínálata

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 18.

Mint a Massey Ferguson kereskedelmi partnere, a Hanki-Ker Kft. kínálatában széles választékban megtalálhatóak MF traktorok 75-400LE-ig, kombájnok, teleszkópos rakodók, valamint zöldsoros gépek. Új és kevés üzemórás gépekkel (demó gépek) állunk partnereink rendelkezésére.  A teljesség igénye nélkül szeretnénk bemutatni a traktorcsalád új szériáit.

MF 5700 S széria

A vadonatúj MF 5700 S széria a legnagyobb fokú kényelmet és termelékenységet biztosítja a 95-130 LE-s traktorszegmensben. A modellcsalád 5 típusból áll, hogy Ön minél könnyebben ki tudja választani gazdasága számára a legmegfelelőbbet. Minden MF 5700 teljesíti a legszigorúbb Tier IV Final károsanyag-kibocsátási értékeket egy teljesen karbantartásmentes rendszeren keresztül. Az elődmodell MF 5611-13 erőgépeket követve ezeken a traktorokon is a lejtős motorháztető-kialakítás és a kategória legnagyobb helykínálatú fülkéje található meg. A traktor értékét növeli az újdonságnak számító műszerfal és a gyári előkészítésű AutoGuide automata kormányzási rendszer. Az 5700 S széria modelljei 4.4 l-es AGCO POWER (SISU) négyhengeres motorokkal, és a vevő kérésének megfelelően DYNA-4 vagy DYNA-6 váltóművel vannak felszerelve. A fülkék választhatóak „Essential“, vagy „Efficient“ kivitelben, illetve vékonyított lapos „Visio“ üvegtetővel vagy hagyományos „Standard“ tetővel.

MF 6700 S széria

Az MF 6700 S széria traktorai a jól bevált MF 6600 sorozaton alapulnak, és teljesítik a legújabb Tier 4 Final emissziós normát. 120-200 LE között teljesítménytartományukkal ezek a profi gépek abszolút verhetetlen teljesítmény-/súlyarányt nyújtanak, és kiváló fordulékonysággal rendelkeznek. A világ legerősebb 4 hengeres traktora – az MF 6718 S – 200 lóerő teljesítményével új mércét állít fel ebben a kategóriában. Ezen túlmenően az MF 7700 széria kimagasló funkcionalitása és új opciói az MF 6700 S széria 4 hengeres modelljei számára is rendelkezésre állnak.

MF 7700 S széria

Az MF 7700-as szériában ötvöződik az intelligens technológia és az egyszerű, robusztus tervezés, melyek eredményeképpen növekszik a termelékenység. Ez két fő tényezőből tevődik össze: csökkent üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátási értékek. Az MF 7700-as modellpaletta kiegészül, és immár a legerősebb – MF 7726 – is elérhető fokozatmentes Dyna-VT hajtóművel. Minden verzió a Tier 4 Final károsanyag-kibocsátási normáknak megfelel, a legmodernebb motortechnológia révén pedig +25 LE leadására képes (EPM – elektronikus motorvezérlő-rendszerrel). Számos újítás és átdolgozott megoldás található a traktorokon, mint például az új mellsőhídrugózás, a kibővített hidraulikaopciók, valamint az átgondolt fülke. Ezek pedig a még jobbat teszik tökéletessé – MF 7700, az ideális partner.

MF 8700 széria

Az MF 8700 S széria az intelligens EPM motorvezérlőnek köszönhetően nem csak 405 LE-t teljesít, és ezzel az MF valaha gyártott legerősebb erőgépe, de az élenjáró újításoknak köszönhetően kategóriaelső kényelemmel és gazdaságossággal is rendelkezik. Az erő a Tier4 final környezetvédelmi értékeket is teljesítő AGCO POWER (SISU) motoroktól érkezik. Az EPM 30 lóerő extra teljesítményt biztosít TLT használatakor, illetve szállításnál 20 km/h haladási tempó fölött. A további fejlesztések érintik a kezelőkarokat és magát a fülkét. Minden modell Efficient és Exklusive felszereltségi szinttel lesz elérhető, amellyel az MF a 8600-as szérián bevezetett sikeres felszereltség koncepciót követi.

Ha további kérdése merülne fel a traktorokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Cím: 6900 Makó, Aradi utca 135.
Honlap: http://www.hanki-ker.hu
Email: [email protected]
Telefon: 06-62-211-718