fbpx

Professzionális szántás a MASCHIO GASPARDO ekecsaláddal

Írta: Fodor Mihály - 2022 július 15. -Hirdetés

A MASCHIO GASPARDO új generációs ekék széles választékát kínálja a 2-től 9 ekefejig terjedő változatok és különböző felszereltségek között, amelyek 55-től 400 LE teljesítményig terjedő traktorokkal használhatók. A függesztett és féligfüggesztett modellek választéka jelentős felhasználási megbízhatóságot, magas munkaminőséget, a növényi maradványok vagy gyomok jó aláforgatását biztosítja, és teljesen megújult kialakítással jelenik meg a piacon.

MASCHIO

UNICO RANGE: maximális teljesítmény egy rendkívül jól konfigurálható termékkel

A többféle, méretben, ekefejben és vázban eltérő változatban (XS, S, M CLASSIC, M, L és XL) kapható ekecsaládon belül az UNICO az ideális paralelogramma felfüggesztésű eke, különböző munkaigényekhez. A SMOOTH SET rendszerrel felszerelve az eszközt a beállítási idők optimalizálására és a szántóföldi munka pontosságának javítására tervezték. Minden tartó és lemez a vázhoz van csavarozva; a hegesztési pontok hiánya nagy szilárdságot, megbízhatóságot és stabilitást biztosít, még nagy terhelés esetén is. A nagyobb megbízhatóság érdekében a hidraulikus Non Stop rendszer az S, M CLASSIC, M, L és XL modellekhez kapható.

MASCHIO

UNICO XL FS: a legújabb generációs modell, amely akár 6 ekefejjel is elérhető

Az UNICO XL FS a barázdában és a tarlónjáró szántáshoz készült, és a beállítási és biztonsági rendszereknek köszönhetően lehetővé teszi a talajszellőztetés, a növényi maradványok betemetése és a beforgatás kombinált műveletét. A hegesztésmentes vázkialakítás biztosítja a robusztusságot, a megbízhatóságot és a stabilitást, még jelentős igénybevétel esetén is. Akár 6 fejes konfigurációban (5+1) is kapható, és 400 lóerős (HD Heavy Duty változat) traktorokhoz is alkalmas. Maximális robusztusság és csökkentett kopás jellemzi a nagy szilárdságú acél használatának köszönhetően.

MIRCO: félig függesztett modell nagy teljesítményhez

A MIRCO a félig függesztett váltva forgató eke, barázdában és/vagy a tarlónjáró szántáshoz, 6-tól 9-ig terjedő ekefejjel. Nagy napi termelékenység és a robusztusság jellemzi: 160×160 mm-es váz, 80×35 mm-es megerősített ekegerendák és volfrám bevonatú élek. PASSO vagy VARIO munkaszélesség-beállítással kapható, és akár 400 LE teljesítményű traktorokkal is használható. A nehezebb igénybevételhez a MIRCO NSH Non-Stop hidraulikus kőbiztosító rendszerrel van felszerelve, amely növeli a teljesítményt és a termelékenységet.

MASCHIO

Válassza az eredetit!

Forduljon most megbízható kereskedőjéhez, hogy eredeti pótalkatrészeket vásárolhasson és megelőző karbantartást végezhessen MASCHIO GASPARDO berendezéseihez.

Ne legyen felkészületlen a főszezonban, lépjen kapcsolatba velünk most!