fbpx

Dr. Pearse Lyons, az Alltech elnöke és alapítója 73 éves korában elhunyt

Írta: - 2018 március 14.

Egy jövőbe tekintő vállalkozó és üzletember távozott, aki az élesztőtechnológia innovatív alkalmazásával a takarmányozásban átformálta a mezőgazdaságot, a farmoktól a földekig, a piactól a családok asztaláig.

Az ír vállalkozó és tudós által 1980-ban alapított Alltech élelmezési, takarmányozási és tudományos innovációi – különösen az élesztő alapú technológiák, a nutrigenomika és az algák területén az ember, az állatok és a növények egészségének és teljesítményének javítását célozzák. A világ különböző részein csaknem 100 gyártó üzemmel, 5000 alkalmazottal rendelkező Alltech az élesztő és a szerves nyomelemek vezető gyártója és feldolgozója, algatermelő üzeme egyike a világon jelenleg létező két ilyen létesítménynek, és a világ öt legnagyobb állatgyógyászati cége közül az egyetlen magánkézben lévő vállalat.

Dr. Lyons világos vezetői struktúrát hozott létre annak érdekében, hogy a jövőben is folytatódjon munkája: Dr Mark Pearse Lyons elnök, Alric. A. Blake vezérigazgató és gazdasági igazgató, E. Michael Castle II alelnök és titkár és Mrs. Deirdre Lyons a vállalat arculati igazgatója tovább viszi Dr. Lyons elképzeléseit és elhivatottságát.

CÍMKÉK alltechgazdaság