fbpx

Kingspan Agrimaster® 25,000L: a folyékony műtrágya tárolásának új generációja

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 02.

A Magyarországon egyedülálló, akár 25 ezer literes Kingspan Agrimaster folyékonyműtrágya-tároló tartályok rozsdamentesen, minimális területigénnyel és 10 év garanciával támadnak, bevezetési akcióban!

Az új Agrimaster termékcsalád

Az AgriMaster® termékcsalád megbízható és időtálló megoldást nyújt folyékony műtrágya tárolására mezőgazdasági vállalkozásoknak szerte a világon, 10 ezer és 25 ezer liter között. Rozsdamentes, tartós polietilénből készül, magas minőségű tartozékok felhasználásával, hogy a legnagyobb biztonságot nyújtsa Önnek, 10 év tartálygaranciával kiegészítve.

Új AgriMaster® 25,000 L

Nagy mennyiségű folyadék tárolását lehetővé téve kis területen, az új AgriMaster® 25 ezer liter a válasz a folyékony műtrágya telepen való raktározásának problémájára. 25 ezer liter tárolókapacitású tartállyal a telephelyén képessé válik teljes tartályautónyi folyékony műtrágya lefogadására, így a nagy mennyiségű vásárlás miatt időt és pénzt spórol Önnek.

Erő, strapabírás és rozsdamentesség

Az AgriMaster® tartályok magas minőségű polietilénből készülnek, a folyékony műtrágya nem bontja le őket, így megelőzve az esetleges szivárgást és szennyeződést. A polietilén ellenáll a mechanikai sérülésnek, a rágcsálóknak és az UV-sugárzásnak is. Az évek során egy folyékony műtrágya tárolására használatos acéltartály erősen rozsdásodhat, az AgriMaster tartályok azonban nem korrodálódnak, így védve a tárolt folyadékot.

Kis helyigény, folyamatos rendelkezésre állás

Az AgriMaster® folyékony műtrágyatárolók állótartályok, így kis helyigényüknek köszönhetően szűkösebb telephelyekre is ideálisak, alapfelszereltségük pedig a rögzítésükhöz elengedhetetlen drótköteleket is tartalmazzák, így kizárva az esetleges borulásból adódó károkat.

Több súlyban, több kivitelben is elérhető

Az AgriMaster® polietilén tartályok 1400kg/m³ és 1700kg/m³ sűrűségű műtrágyára is elérhetőek, szimplafalú vagy duplafalú kivitelben, több felszereltségi szinttel is, így minden igényre személyre szabott megoldást kínál.

Bevezetési akció a XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon!

Május 10-től személyesen is megtekinthetik az új AgriMaster folyékonyműtrágya-tárolókat a hódmezővásárhelyi XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon a Derby-Túr standján, a B szektor 421-en. Most érdemes rendelni, hiszen exkluzív bevezetési akcióban a május 15-ig vásárló partnereink 10% engedményt kapnak a megrendelt termék nettó árából!

Többet szeretne tudni az új AgriMaster termékcsaládról? Kérjen tőlünk árajánlatot!

Kizárólagos importőr:

Derby-Túr Kft
5400 Mezőtúr, Széchenyi út 24.
0656/354-222
www.gazolajkut.hu

XXV. Alföldi Állattenyésztési Napok: B szektor 421-es stand