Legyen kiállító a legnagyobb törökországi mezőgazdasági expón!

Írta: Szerkesztőség - 2018 október 12.

Az MNKH és az ALX segítségével növelheti üzleti lehetőségeit

Az idén 18. alkalommal rendezik meg Kelet-Európa, a Közép-Kelet és a Kaukázusi térség legnagyobb agráripari kiállítását a Growtech Eurázsiát Törökországban. A rendezvényen a térség és Európa legnagyobb agráripari technológiával foglalkozó cégei vesznek részt, több mint 100 országból összesen 85 ezer szakmai látogatót, 800 iparági vezető vállalkozást várnak a több mint 50 ezer négyzetméternyi kiállító területen. A magyar cégek részvételét a Magyar Nemzeti Kerekedőház és az ALX Hungary segíti és támogatja.

A Growtech Eurázsia legnagyobb agráripari találkozási pontja, amelyen a piac valamennyi szereplője – az egyszerű farmertől a világpiacokra exportáló nagyvállalatokig – mindenki megjelenik.

A kiállítás kiemelt szektorai a növényi tápanyag-ellátás és növényvédelem, a vetőmag, az öntözéstechnológia, a mezőgazdasági gépek, az állattartás, az agrárinformatika, valamint a technológiai újdonságok lesznek.

Az évről évre nagy érdeklődésre számot tartó nemzetközi kiálltást Antalyában a török mezőgazdasági termelés központjában rendezik meg. Törökország a világ 7., és Európa első számú mezőgazdasági termelője, amely több mint 1500 mezőgazdasági terméket exportál csaknem 200 célországba.

A 2017. évi kiállításon – amelynek témája a globális elköteleződés a mezőgazdaság és a technológia iránt – összesen 517 cég, köztük 160 nemzetközi, valamint több mint 82 ezer látogató, közülük több mint 5 ezer külföldi vett részt.

A magyar vállalkozások export tevékenységének támogatása érdekében a Magyar Nemzeti Kereskedőház az ALX Hungaryval közösen 88 m2-es nemzeti standon biztosít megjelenést a hazai cégeknek. A kiállítási standon való ingyenes megjelenés mellett az MNKH és az ALX Hungary előzetes piackutatással, potenciális vevőlista összeállításával, valamint személyes találkozó szervezésével járul hozzá a magyar cégek eredményes megjelenéshez.

7 ok, amiért érdemes részt venni:

  1. A nemzetközi piaci jelenlét továbbfejlesztése
  2. A legújabb termékek és technológiák bemutatása
  3. Elsőkézből származó információk az iparági fejlesztésekről
  4. Piackutatás és célcsoport analízis
  5. A márkaismertség növelése
  6. Az értékesítői kapcsolatok továbbfejlesztése
  7. Információszerzés a versenytársakról

A Growtech Eurasia 2018. november 28 és december 1 között kerül megrendezésre az Antalya Expo Centerben, Törökországban. Jelentkezés és bővebb információ:

Magyar Nemzeti Kereskedőház T: +36 1 810 1600 E-mail: [email protected]

ALX Hungary T: +90 212 201 3061 E-mail: [email protected]