fbpx

A Velox-Ker Kft. gépbemutatója Szentlőrincen

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 szeptember 08.

Szántóföldi Gép- és Technológiai bemutatón vehettek részt az érdeklődők augusztus 10-11-én, Szentlőrincen. A Velox-Ker Kft. mint a régió egyik legismertebb gépkereskedője gépmustrára, szakmai konzultációra és a gépek kipróbálására invitálta a gazdákat.

MF traktorok

Az első gépet az értékesítő adja el…

… a többit a szerviz! A mai piacon legfontosabb szempont a professzionális szervizszolgáltatás, legyen szó bármilyen márkáról. Ezt az elvet követve építettük fel szakmai csapatunkat, amit elsősorban a családias légkör jellemez! Célunk, hogy ügyfelünk egy komplett szolgáltatást kapjon, és kéz a kézben tudjunk együttműködni hosszú távon! – avatott be minket szinte a kulisszatitkokba Kása Donát értékesítési vezető a kiállítás alatt.

IDEAL kombájn

A Velox-Ker (és jogelődje, a TopFarm) már 1996 óta foglalkozik Massey Ferguson gépek forgalmazásával; ez az erőgép adta a kiindulási pontot, így a prémiumkategóriához és később annak teljes technológiájához választott a cégvezetés különböző munkagépmárkákat, hogy az alap talajműveléstől a betakarításig minden technológiára legyen megoldása. A szentlőrinci rendezvényen is láthattunk Güttler hengereket, Maschio Gaspardo munkagépeket is, és a szállítmányozásból, logisztikából ismert Fliegl  pótkocsikat. A gépkereskedő vállalkozás egyik erőssége a szálastakarmány-betakarítás technológiája, ehhez is természetesen a Massey Fergusont választották; a Fella gépekként megismert kaszák, rendkezelők ma már MF-színekben a Velox-Ker kínálatában is megtalálhatók.

 


Az IDEAL(is) óriás

Az MF IDEAL a legnagyobb technológiai előrelépés amióta csak feltalálták a modern arató-cséplő gépeket. A betakarítóóriás egyik legsikeresebb értékesítője Európában épp a Velox-Ker Kft., így a kombájnt persze büszkén mutatja be minden évben a szentlőrinci rendezvényen. A világ legnagyobb magtartályával, leggyorsabb ürítési sebességével, leghosszabb rotorjával és mindösszesen 3,3 m teljes szélességével az MF IDEAL tökéletes teljesítményt nyújt. Már szokjuk a feltűnő dizájnt és méretet, de a 647 LE teljesítmény még mindig lenyűgöző. Az MF IDEAL gabonaadapter-kínálata 7,7 m-től egészen 12,2 m-ig terjed, mindegyik behordószalagos rendszerrel, amely garantálja a mindig állandó terménytovábbítást. A cséplésről és leválasztásról a piacon elérhető leghosszabb rotorok gondoskodnak, és a gép 17 100 literes magtartálya is piacvezető. Az üresen is 23 tonna fölötti járműhöz min. 538 LE párosul.

Videó az MF IDEAL kombájnról:

 

A mai modern technológiával szerelt gépeket csak és kizárólag biztos és szakértő háttérrel lehet értékesíteni, szervizelni, és ha a technika ördöge közbeszól, akkor javítani. Ezt a Velox-Ker munkatársai is tudják, és náluk működik is: a szervizük már kétszer elnyerte az év legjobb magyarországi MF-szervize díjat. Gépeikhez legalább 1 év garanciát biztosítanak, és minden, a gyártók által előírt szerviztechnikai eszközzel rendelkeznek. De számos eset adódik, amikor egy szezon előtti átvizsgálással vagy felkészítéssel meg lehetne előzni a nagyobb bajt, ezért szaktanácsadásuk során ők is felhívják a figyelmet a komolyabb megterhelés előtti (traktoroknál tavasszal vagy ősszel, kombájnoknál munka előtti) átvizsgálásra. Ahogy mondani szokás: „ez is a szolgáltatás része”.

 

 

Velox-Ker Kft.
7940 Szentlőrinc, Kültelek 175/1 hrsz
+36 20 282 2910
[email protected]

Velox-ker logó