fbpx

Új eszközökkel bővült az MH objektum-karbantartó képessége

Írta: Barna Ferenc - 2021 november 04.

Az AGROTEC Magyarország Kft. 10 db New Holland T5.110 EC típusú traktort és hozzá 40 db négyféle munkagépet adott át a Magyar Honvédségnek 2021. októberben.

New Holland T5.110 EC típusú traktorok
A 10 darab nagy teljesítményű, modern New Holland
traktor átadása-átvétele (Fotó: AGROTEC Magyarország Kft.)

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében

Tíz darab nagy teljesítményű, modern, speciális felszereltségű New Holland T5.110 EC típusú traktort és hozzájuk tartozó 40 db munkagépeket (ORSI Comfort 255 szárzúzó, Metalwolf KNTB középnehéz vontatott tárcsás borona 2,8 méteres, Fliegl Mamut Mono 300 tolólap, Agro-factory LUSA rétborona) adott át az AGROTEC Magyarország Kft. a Magyar Honvédség számára.

Mindegyik New Holland gépen gyári kardán frontfüggesztés található a szárzúzó, illetve a tolólap üzemeltetéséhez. Továbbá a traktorokra speciális méretű, ún. „industrial tier” kommunális mintázatú, defektmentesítő folyadékkal feltöltött gumiabroncsok kerültek, mivel a gépek a katonai reptereken, gyakorló- és lőtereken segítik majd a munkavégzést.

Az erőgépek és munkaképek leszállítása előtt a gépkezelők és üzemeltetők kötelező elméleti és gyakorlati oktatáson vettek részt. Továbbá, mivel elég szigorú minőségi követelményeknek kellett megfelelni (ISO 9001 tanúsítvány), az átadást megelőzte egy minőségi átvétel is.

Az átadott traktorok és munkagépek a Magyar Honvédség több telephelyén fognak dolgozni az ország különböző pontjaiban.

New Holland T5.110 EC típusú traktorAz átadott traktorok és munkagépek segítségével a Magyar Honvédségnél hatékony, gyors és eredményes munkavégzést tudnak folytatni (Fotó: Szováthy Kinga/honvedelem.hu)

A beszerzésük a következő előnyökkel is jár:

  • professzionális erőgépekről van szó, amelyhez kiterjesztett garanciát vállal a forgalmazó cég (a 12 hónap gyári garanciaidő fölött további 36 hónap),
  • az AGROTEC országos lefedettségének köszönhetőn szakszerű és gyors szervizszolgáltatás és stabil, hosszú távú alkatrészellátást biztosítanak. Rendszeres utókövetés mellett a szerviztechnikusok karban tartják a gépeket, az alkatrész-értékesítők pedig gondoskodnak a szükséges alkatrészekről.

Új eszközök érkeztek a Magyar Honvédséghez (Videó:amagyarhonvedseg)

 

Forrás: AGROTEC Magyarország Kft. – Sajtóközlemény