termelő

A felvásárlási ár miatt idén emelkedni fog a magas olajsavas napraforgó aránya.
Az öntözési központ egyik feladata lesz, hogy fokozatosan átvegye és fejlessze a ma nagyrészt elhanyagolt vagy elhagyott vízi létesítményeket ott, ahol az öntözésre termelői igény van.
Ahonnan mihamarabb el lehet és el is kell mozdulnunk
Az általános helyzetfelmérésen túl az ágazat versenyképesebbé tételével kapcsolatos gondolatokról is szó esett.
5 meggyőződés, amely beleégett a magyar vásárlók tudatába
A 21. század kihívásaira csúcstechnológiát képviselő és kiváló ár-érték aránnyal bíró gépeket és technológiát kínál a Vektor Kft.
Mi történt a nagyvilágban?
Idén 99 éve annak, hogy az RAGT megalakult Franciaországban. Ezt a nevezetes évfordulót azzal tettük emlékezetessé 2018-ban Magyarországon
Első határon túli borászként Balla Géza nyerte el a 28. Év bortermelője Magyarországon címet.
Világszerte az elmúlt ötven évben 90 százalékkal csökkent a termőföld mikroorganizmus-tartalma, azaz 10 százalékra esett vissza.
Gyors – precíz – egyszerű: a legújabb vontatott permetező!
A termelői csoportokba tömörülés nyújthat egyedül biztosítékot a gazdálkodók hosszú távú fennmaradására.
Az Agro AIM az elmúlt években igen aktív volt a hazai precíziós piacon. A Field-Expert program keretében teljeskörű szolgáltatást nyújt Partnerei részére.
Kutatásról, termelői fegyelemről és persze sikerekről beszélgettünk Blum Zoltánnal
Az igazolvány akkor érvényes, ha az igazolvány és a hozzá tartozó értékesítési betétlap egyidejűleg hatályos.
9 millió tonna újratermelődő biomassza keletkezik az erdőkben, amit csak részlegesen hasznosítunk.
A jelenleg fennálló mezeipocok-fertőzöttségre tekintettel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szükséghelyzeti engedélyt adott ki a Redentin 75RB rágcsálóirtó szer felhasználására.
A tejágazatban is a legfontosabb cél a versenyképesség növelése, ezért a tárca több intézkedéssel is segíti a tejelő tehéntartással foglalkozókat, mondta Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztériumban megrendezett tejágazati fórumon.
A kezdeti időszakban (BBCH 00-25) homogén csírázásra és jó áttelelésre van szükség, a zászlóslevél kiterülésétől (BBCH 37-59) pedig fontos, hogy a...
A gyár hosszú, több mint 105 éves története során folyamatosan kapacitását és termékpalettáját tekintve egyaránt bővült. Az osztrák Agrana és az...