4 kecske megvásárlásával kezdték az állattenyésztést, mára 40 kecskét fejnek naponta kétszer, hogy a tejükből friss, valamint különböző érlelésű és ízesítésű sajtokat készítsenek. Az Apis-Farmon készítettük videónkat.
Alpesi kecskék a Pilisben: sajtot készít a Hertlik család
Előző
A keleti piacokon drágul a kukorica és a búza isKövetkező
A ketrec nélküli baromfitartás növeli a tetűfertőzést?Kapcsolódó hírek
-
Medve támadt a vaddisznóhajtóra
A mezőgazdaság lehet veszélyes üzem is, a közeli gazdaság állattartói gyakran látnak medvét.
-
Regionalitás, GMO-mentesség, 100% ökológiai céltudatosság!
Sok esetben még mindig elkülönül az állattenyésztés a takarmánynövény termesztésétől és a takarmánykeveréstől
-
Ez lett az ország legszebb birtoka 2023-ban
A fenntarthatóságban hiszünk, és azon dolgozunk, hogy növeljük a magyar társadalom környezettudatosságát!
-
Egységes, önszerveződésre képes organizmus – az örökerdő
Mezőgazdaság fenntarthatósága nem választható el az erdő biodiverzitásától, az önfenntartás gondolatától.
-
Bankárból lett a héjas gyümölcsök szakértője
Habár sokan próbálták lebeszélni, Dr. Meskó István hitte, hogy az Alföldön is termeszthetők héjas gyümölcsök.