4 kecske megvásárlásával kezdték az állattenyésztést, mára 40 kecskét fejnek naponta kétszer, hogy a tejükből friss, valamint különböző érlelésű és ízesítésű sajtokat készítsenek. Az Apis-Farmon készítettük videónkat.
Alpesi kecskék a Pilisben: sajtot készít a Hertlik család
Előző
A keleti piacokon drágul a kukorica és a búza isKövetkező
A ketrec nélküli baromfitartás növeli a tetűfertőzést?Kapcsolódó hírek
-
Repcéhez ajánlott köztesnövény-keverékek
Mire érdemes odafigyelni, amikor zöldítő keveréket választunk, hogy az elősegítse, és ne hátráltassa a repcetermesztést?
-
Az őszi árpa és a tritikálé őszi alaptrágyázásáról
Az őszi kultúrák tápanyagigényének kielégítésére használjon Genezis termékeket! A kínálat széles! Nézzen szét nálunk!
-
A drágulás tovább koncentrálja a mezőgazdaságot
Román szakemberek agrárprognózisa az idei nehéz évre.
-
Magyar Döntéshozói Think Tank (Kihívás) konferenciasorozat
A középpontban a magyar vidék; 2019. június 4-én!
-
Két tojás csak távolról nézve egyforma
A szigetcsépi Capriovus Kft. címerét tojás és egy kecske rajzolata díszíti.