4 kecske megvásárlásával kezdték az állattenyésztést, mára 40 kecskét fejnek naponta kétszer, hogy a tejükből friss, valamint különböző érlelésű és ízesítésű sajtokat készítsenek. Az Apis-Farmon készítettük videónkat.
Alpesi kecskék a Pilisben: sajtot készít a Hertlik család
Előző
A keleti piacokon drágul a kukorica és a búza isKövetkező
A ketrec nélküli baromfitartás növeli a tetűfertőzést?Kapcsolódó hírek
-
Ne égess, helyette komposztálj!
Zöldhulladék felhasználása környezetkímélő módon
-
Kedves Olvasóink!
A mezőgazdaság Magyarország gazdaságának egyik fő hajtómotorja, ami a GDP termeléséhez 3,8%-kal járult hozzá tavaly
-
Pozitív üzenetek a 34. Bábolnai Gazdanapok megnyitóján
Erő, tapasztalat és tudás, sőt, most rengeteg pénz is van a mezőgazdaságban: Bábolnai Gazdanapok!
-
Szinte egy tűt sem lehet leejteni az AGROmashEXPO-n
AGROmashEXPO életképek
-
Precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök továbbképzés az SZTE-n
A levelező rendszerű képzésre 2020. augusztus 23-ig lehet jelentkezni!