4 kecske megvásárlásával kezdték az állattenyésztést, mára 40 kecskét fejnek naponta kétszer, hogy a tejükből friss, valamint különböző érlelésű és ízesítésű sajtokat készítsenek. Az Apis-Farmon készítettük videónkat.
Alpesi kecskék a Pilisben: sajtot készít a Hertlik család
Előző
A keleti piacokon drágul a kukorica és a búza isKövetkező
A ketrec nélküli baromfitartás növeli a tetűfertőzést?Kapcsolódó hírek
-
2022 a biológiai alapú megoldások éve
A biostimulátorok használata évről évre dinamikusan nő, az idei évben nagyobb figyelem fordul feléjük.
-
DDGS felhasználhatósága a baromfi takarmányozásban
A melléktermékek felhasználásának célja Napjainkban a világ számos országában folyamatosan keresik azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével elsősorban a bioetanol…
-
Tanulságok a kukoricatoxinról – és a termelői válaszlépések
Betakarítottuk a kukoricát. Lássuk, ki milyen következtetést vont le az újabb toxinos évből.
-
Ezekhez alkalmazkodni szinte lehetetlen, de mégis kell!
A háború piaci kockázat a magyar mezőgazdaság számára – mivel kell megküzdenie a gazdának?
-
Drágább lesz a traktor tankolása – emelkedik a gázolaj ára
Hétvégén a dízelüzemű gépek tulajdonosai már emelkedett árakkal számolhatnak a kutakon!
