fbpx
922053

Fektesse be terményét új John Deere gépébe!

Írta: - 2023 szeptember 22. -Hirdetés

Az idei évet a terményárak mély zuhanással kezdték, amelyhez társult egy erőteljes import beáramlás a hazai terménypiacon. A magas inputanyagárak mellett előállított terményeket ilyen körülmények között nehezen, vagy sok esetben csak veszteséggel lehetett értékesíteni. Ezért sokan döntöttek úgy, hogy inkább a tárolókban tartják a termést, és később próbálják értékesíteni egy remélt magasabb áron.  

John Deere

 

Emellett a gazdálkodók a beruházási döntéseik egy részét is próbálják egy későbbi, kedvezőbb időpontra átütemezni. Egy jól megválasztott kombájn vagy traktor hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. Azonban ezek megvásárlása komoly kezdeti beruházást jelent a gazdaságnak.

Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekszünk többféle finanszírozási lehetőséget kínálni vevőinknek, amelyek megkönnyíthetik a választást. A legújabb akciónkban – 2023. szeptember 09. – 2023. október 20. között, a készlet erejéig vagy visszavonásig – új John Deere kombájn vagy John Deere traktor vásárlása esetén lehetősége van a gép vételárának 50%-át minősítéssel (ISCC) rendelkező terménnyel (szója, kukorica, napraforgó, cirok) fizetni. A terményt gépkocsira rakva a telephelyről szállítjuk el, így nem kell a fuvarral sem bajlódni.

Szalmarázó ládás vagy rotoros kombájn

Gazdaságos üzemeltetés, kiváló szemminőség, megfelelő szármaradvány-kezelés, csak néhány az alapvető elvárások közül, amelyeknek meg kell felelnie egy mai korszerű betakarítógépnek. A John Deere T sorozat a nagy átmérőjű, 800 mm-es tangenciális dobjának és a dobkosár hatalmas átfogási szögének köszönheti páratlan betakarítási teljesítményét kalászos gabonákban, melynek köszönhetően egy 5 szalmarázó ládás típus meghaladja egy hagyományos 6 szalmarázó ládás gép áteresztőképességét, míg a nagyobb, 6 szalmarázó ládás T kombájnok teljesítménye jónéhány rotoros és hibrid cséplőrendszerű kombájnéval vetekszik.

Az S kombájnok lelke a gépbe hosszirányba beszerelt cséplő-leválasztó rotor. A kíméletes „anyag az anyagon” cséplést a rotor mellső fele végzi, míg a hatékony leválasztást a rotor hátsó fele biztosítja centrifugális úton. Az S kombájnok nagy betakarítási teljesítményt biztosítanak a legjobb szemminőség mellett, ugyanakkor szalmakezelésük is elfogadható kalászos gabonák betakarításában. Ezen felül olyan speciális növényekben is helytállnak, mint pl. az olajretek, illetve verhetetlen a teljesítményük kukoricában is.

Széles traktorportfólió

Az üzemméret és a gazdaság fő profiljától függően a traktorral végezhető mezőgazdasági munkák egy adott gazdaságon belül nagyon szerteágazók lehetnek. Talajművelés, vetés, tápanyag-utánpótlás, szállítás, szálastakarmány-betakarítás, rakodás. Ezekhez a műveletekhez társulnak még a precíziós gazdálkodás követelményei is, ez pedig magas technológiai elvárásokat kíván egy erőgéptől. Ilyenkor nemcsak a traktor motorteljesítménye a kérdés, hanem az is, hogy rendelkezésre állnak-e olyan műszaki megoldások, amelyekkel képes az erőgép az adott munkákat az elvárásoknak megfelelve hatékonyan és gazdaságosan elvégezni.

Legyen szó univerzális 6M, 6R sorozatú traktorokról, a gazdaságok sokoldalú munkatársáról, a 7R szériáról vagy a vonóerő, az alacsony üzemeltetési költségek és a tökéletes teljesítmény legjobb keverékét nyújtó 8R traktorokról, mindegyik maximálisan teljesíti az elvárásokat.

John Deere

Finanszírozza meg most extra terményárak mellett új gépberuházását!

Az aktuális újgép-akcióinkért és terményárakért lépjen kapcsolatba KITE gépértékesítőjével!

Bővebb információk a KITE weboldalán elérhetők vagy KATTINTS IDE!