fbpx

Az új CARRARO traktorok: hódító külső, új motor és optimalizált ergonómia

Írta: - 2018 február 02.

2016 nyarán mutatta be a Carraro az új traktorsorozatát (nem összetévesztendő az Antonio Carraro traktorokkal!), melyet a stílust illetően a modern forma jellemez. A „melegebb” szürke tónus, a grafikus elemek és az íves, jól átgondoltan pozicionált vörös színű vonalak teszik áramvonalassá a motorháztetőt, melyek az egész járműnek energiát és eleganciát kölcsönöznek. A korábbi sorozathoz képest a modern dizájn, a trikolor csík figyelmet kölcsönöz az orrésznek, kihangsúlyozva a „Made in Italy” brand kiválóságát.

Az új stíluson túl az összes modell két fontos fejlesztésen ment át, miközben a méret változatlan maradt: az új STAGE IIIB emissziókategóriájú motorok bevezetése és a traktor szerkezeti felépítésének fejlesztése.

A Vigneto Largo modell a szőlőskertek traktorja, full opciós változata már 1,35 m nyomtávtól elérhető, a konfigurálhatósága széles körű. A Vigneto modell 1,1 méteres minimális szélességétől a Frutteto Largo akár 2,4 méteres szélességéig különböző motor- és váltókombinációkkal rendelhető. Méltán mondható, hogy a 6 új modell a gyümölcsösök és szőlőskertek speciális traktorja.

A Carraro cégcsoport Észak-Olaszországban található rovigói gyárában kerülnek összeszerelésre a saját specializált traktorjain túl olyan más jól ismert márkák egyes sorozatai, mint a JOHN DEERE, a MASSEY FERGUSSON és a CLAAS. A jelenlegi CARRARO-termékskála 6 fő modell köré épül, főként a gyümölcs- és szőlőskertekre specializálódva, melyek 70-105 LE közti motorokkal rendelhetők a vevői igényeknek megfelelően. A Carraro másik fő tevékenysége a hajtásláncok tervezése, gyártása, világszerte több mint 3000 alkalmazottal.

Társaságunk, a Powered Kft. immár közel 20 éve a Carraro-hajtásláncok magyarországi képviseletén túl 2018-tól a CARRARO-traktorok forgalmazását is ellátja, melyre egy teljesen új mezőgazdasági gépértékesítő hálózatot alakítottunk ki MEZŐDEPÓ néven. Az AGROmashEXPO G pavilon 503A standján várunk minden kedves érdeklődőt, hogy bemutathassunk a Carraro teljes termékpalettáját a hajtáslánci elemeken és alkatrészeken túl a specializált traktorokig.

További információk: http://www.mezodepo.hu