bank

Power Network: itt a Brillit, az új üzleti közösségi platform
A pénzügyi csoport és egy agrárszakmai szervezet együttműködése már bizonyított!
Egyre többen egyre nagyobb összeget igényelnek a személyi kölcsönre szerződők.
Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció maximálisan elérhető hitelkerete 50 millió forintról 100 millió forintra emelkedik.
A magyar agrár-külkereskedelem a 2010-et követő évek sikertörténete.
A K&H felmérése szerint az időjárás okozta nehézségek jelenthetik a legnagyobb kihívást az agrárium számára a következő években,
230 milliárdot kaszált az állam a 2015-2016-os földprogramon, ami alaposan megmozgatta a nemcsak a tulajdonviszonyokat, hanem az árakat is
Az Agrár Széchenyi Kártya (ASZK) jelenleg rekord alacsony - már évi nettó 0,15% - kamattal elérhető.
Az MKB Csoport a következő időszakban jelentős támogatást nyújt a MEGFOSZ szakmai programjának megvalósításához.
Budapest, 2017. április 26. – Stratégiai megállapodás aláírásával fűzte szorosabbra kapcsolatát az MKB Bank Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az erről szóló megállapodást a mai napon dr. Balog Ádám az MKB Bank vezérigazgatója és Győrffy Balázs a NAK elnöke írta alá. A két szervezet közös célja, hogy együttműködésük tovább erősítse a hazai agrárszektort. Az együttműködésben a teljes MKB Csoport – MKB Bank Zrt., MKB Euroleasing és az MKB Consulting is részt vállal.
Mi az egyetlen olyan termelőeszköz, amitől nem tartanak a bankok, ha 15-20 évre kell finanszírozniuk? Mi az, ami egyszerre szívügye és egyszerre gazdasági érdeke a birtokosának? Ám mi az egyben, aminek a használata és művelése annyi szaktudást, körültekintést és – itthon sajnos mindinkább hiányzó – szakembert igényelne? E súlyos kérdésekre adott szemléletes és hasznos válaszokat az Erste Bank és az AXIÁL gépkereskedelmi cég tiszakécskei szakmai rendezvényén.
Zetor: a legenda tovább él, Földigiliszta – minél több, annál jobb! Trelleborg VIP™ Párizsban, 175 éve CASE IH, Új Massey Ferguson márkakereskedő: Start Agro Kft.
Számtalan nyitott kérdéssel, szakmai dilemmával és megoldásra váró feladattal indult az idei év is, ennek a piaci és gazdasági környezetnek az elemzésére invitálta ismét az agrárszakmát a Portfólió konferenciája, ezúttal Herceghalomba.
Mintegy 60 milliárd forintos hitelprogramot indít az Erste Bank a következő 5 évben, a három kiemelt stratégiai terület közé sorolt agrárgazdaság finanszírozására.
A bank 2020-ra 20 százalékra növelné részesedését a mezőgazdaság-finanszírozásban
Új feltételekkel folytatódik a Növekedési Hitelprogram
Területalapú mezőgazdasági támogatások előfinanszírozása
Stratégiai megállapodást kötött a NAK és az FHB Bank
A magyar modell követésének veszélyei
Az ország, ahol a politika kockázatok kontrázzák a pénzügyi-gazdasági eredményeket