Befőtt helyett szamócanápolyi a spájzban
2021. március 06.
Már akár otthonunkban is tartósíthatunk gyümölcsöket, zöldségeket és kész ételeket is, a fagyasztva szárítás technológiájával.
A legjobb, ha hagyományosan készítik (Videóval)
2021. március 01.
Ahogy a szüleiktől látták: így készíti a savanyú káposztát a Lasanc házaspár már 25 éve.
Soltvadkert felkerült Európa bortérképére (Videóval)
2021. február 08.
Soltvadkerti Ezerjó: üdv. a védett eredetű borok között.
Gépek, rovarok: kevesebb a baleset, de egy halál is sok
2021. január 12.
Minden évben sok emberéletet követel a mezőgazdasági munkavégzés, amit külföldön is veszélyes üzemnek tartanak.
Három magyar innováció tart a világhír felé
2021. január 07.
Három magyar, induló és startup vállalat innovációja is szerepel az X-Europe ígéretes fejlesztéseit bemutató jelentésében.
Mária Terézia után jön Kim Dzsongun burgonya-propagandája
2021. január 01.
Észak-Koreában állami propagandakampány a burgonyafogyasztás növeléséért, élelmiszerhiány miatt.
Sümeg után szabadon: szőlő-telepítés a Budai Várhoz
2020. december 15.
Sümeg után a Budai Vár alatti dombon is szőlőültetvényt telepíthetnek, a régi szőlőművelési kultúra felidézéseként.
Készüljünk fel a térkövezésre!
2020. december 14.
Térkövezés: sok jó lehetőség a kertben a díszítésre, de érdemes olyan kivitelezővel csináltatni, ami teljes körű kivitelezést vállal.
Nébih: nem igaz az aggodalmas mítosz
2020. november 19.
Meglepő eredményekre jut az élelmiszerbiztonsági hatóság a boltokban, piacokon.
Pocsék borok, tiltott növényvédők, potencianövelők
2020. október 27.
Élelmiszerpiac: borok és húsok, növényvédőszerek és alapanyagok – sok a szabálytalanság
Génszerkesztés: a Nobel-díj még élesebbre feni az ollót
2020. október 08.
Nobel-díjjal ismerték el a génszerkesztési eljárást: mi jön ezután?
Új rekord és duplázás az ökogazdálkodásban
2020. október 06.
Ökogazdálkodás: hatalmas fejlődés 5 év alatt – de van bőven teendő